Uutta inspiraatiota metsästämässä: SuperTreenit 2018

Follow my blog with Bloglovin

Toivottavasti helmikuu on alkanut kaikilla hyvin!

Alkuvuodesta monella on hurja treenivauhti päällä ja usein se treeni-into saattaa lopahtaa vauhdikkaan alun jälkeen. Ehkä ne samat jumpat, joissa on käynyt monia vuosia, alkavat puuduttaa tai salitreeni ja lenkkeily alkavat maistua puulle. Silloin kannattaa lähteä kokeilemaan uusia tai haastavampia treenimuotoja.

Minulla on ne tietyt treenit, joissa käyn, mutta testailen ihan mielelläni uusia treenimuotoja aina kun siihen on mahdollisuus. Haen inspiraatiota omaan treenaamiseen kuntosalien avoimista päivistä, treenipäivistä, luennoista ja käyn kokeilemassa uusia ryhmäliikuntatunteja, heti kun ne ilmestyvät ohjelmaan.

Jos kaipaat inspiraatiota omaan treenaamiseen, niin kannattaa suunnata SuperTreeneihin, jotka järjestetään tänä vuonna su 11.3.2018 jo 26. kerran. Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt käynnissä!

Sieltä löytyy jokaiselle jotakin:

Les Mills-tunteja, joogaa, kehonhuoltoa, saliharjoittelu- ja juoksutunteja, crossfittiä, vesijumppaa ja tanssitunteja moneen lähtöön. 

Tällainen treenipäivä on hyvä keino kokeilla erilaisia ryhmäliikuntatunteja ennen kuin liittyy tiettyjä treenejä tarjoavalle salille tai maksaa vuoden jäsenmaksut lajista, joka ei välttämättä olekaan niin kiva kuin oletit.

Viime vuonna osallistuin SuperTreeneihin ensimmäistä kertaa ja päivästä jäi ihan mahtavat fiilikset, vaikka bussimatkalla kotiin taisin hieman torkahdella väsymyksestä. Kävin testaamassa Mash it up -tanssituntia, jossa pääsi heilumaan dancehallin tahtiin. Parkour tuli tutuksi, kun hypittiin ulkona penkkien yli ja seinille. Piti hyväksyä se fakta, että jos minua tullaan jossain vaiheessa elämääni jahtaamaan ja tulee seinä vastaan, se jahti loppuu siihen. Pätkä kun olen. Kokeilin myös Pound-tuntia, joka oli erikoinen yhdistelmä joogaa, syketreeniä ja rumpujen soittoa. Sen sijaan että olisin tuntenut itseni Travis Barkeriksi, tunti meni omalla kohdalla ihan naurujumpaksi. En meinannut pysyä vauhdissa mukana, mutta pääasia että oli hauskaa. Tunti on ohjelmassa tänäkin vuonna, ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Hoorayforsquats_supertreenit

Olen jo ilmoittautunut tämän vuoden tapahtumaan ja olen siitä aika innoissani. Koko päivä on täynnä hauskoja treenejä ja uutuustunteja, joiden lisäksi ohjelmassa on mielenkiintoisia luentoja. Esimerkiksi tänä vuonna siellä on puhumassa aivan ihana Vastaisku ankeudelle -blogin kirjoittaja Jenny. Lisäksi osallistujat saavat ison eväs- ja tuotekassin. JES!

Ilmoittautumisen yhteydessä voit varata etukäteen paikkasi kahteen treeniin, kahdelle Maijamäen luennolle ja yhdelle Naantalin kylpylän luennolle. Lisäksi infosta voit saada lippuja vapaille tunneille tapahtumapäivänä.

Varasin itselleni paikat Rope Skipping Workout ja Twerk -tunneille. Naruhyppelytunti sen takia, että tykkään ihan hirmupaljon hyppiä narua (ja kukapa ei!) ja tavoitteena olisi hyppiä enemmän kuin muutama DU putkeen. Twerk -tanssitunti ensinnäkin siksi, että se on erinomainen pakaratreeni ja toiseksi, se vaan vaikuttaa ihan älyttömän hauskalta. Myös thainyrkkeily ja pakaracircuit kiinnostavat. Pakarapainotteiset treenit ilmeisesti tiedossa, hooray!

Luentovalikoima oli hyvin mielenkiintoinen, ja olen ilmoittautunut ainakin Puhkaise stressikuplasi -luennolle, koska stressinhallinta ei kuulu omiin vahvuuksiin. Painan usein tukka putkella eteenpäin ja haalin itselleni treenejä ja kaiken maailman projekteja, vaikka keho ja mieli kaipaavat lepoa. Alkuvuodesta kalenteri on täynnä kesään asti. Jatkuva stressi purkautuu usein kipeilynä ja voimattomuutena. Niinpä olisi hauskaa kuulla, mitä työkaluja stressinhallintaan löytyy.

Eli nyt ei muuta kuin tsekkaamaan päivän ohjelma ja ilmoittautumaan. Pidä mielessä, että treenin nimi ei välttämättä kerro koko tarinaa. Kun katselin ohjelmaa ensimmäisen kerran, niin mietin, että mitä ihmettä nämä jumpat on? HotButt? Sexy Back? Kannattaa siis lukea tuntiselosteet niin saa aika hyvän kuvan tunnin sisällöstä. 🙂

Laita kommenttia, jos olet jo ilmoittautunut. Olisi hauskaa kuulla, mitä tunteja valitsit ja miksi.

Toivottavasti nähdään SuperTreeneissä!

Elina

SuperTreenit11.3.2018_2

Yksi vastaus artikkeliiin “Uutta inspiraatiota metsästämässä: SuperTreenit 2018

  1. Paluuviite: Giveaway – Arvonta – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s