Ystävänpäivän tarjouksia juoksijoille

Oikein ihanaa ystävänpäivää! Miten olette sitä viettäneet?

Oma ystävänpäiväni oli hujauksessa ohi. Päivä meni toimistotöissä ja ilta meneekin hyllyn kasaamisessa. Ei mikään jännittävä päivä siis! Hyllyn kasaamisen saan onneksi jakaa rakkaan ihmisen kanssa. Kun hermoja ja kärsivällisyyttä vaativia juttuja tekee hyvässä seurassa, menee aika kuin siivillä.

Lentämisestä puheenollen, jos haluat kokeilla siipiäsi juoksussa (padum-tsss!), niin tänään Paavo Nurmen Marathoniin 18.8.2018 voi ilmoittautua kaksi yhden hinnalla! Pääset ilmoittautumaan tästä !

Minkä tahansa matkan sitten valitsetkin, niin nyt vaan ilmoittautumaan! Tarjous on nimittäin voimassa kaikilla matkoilla (kymppi, puolikas tai maraton) 15.2. klo 23.59 asti.

Aiemmin tässä kuussa kirjoitin juoksusuunnitelmistani ja siitä, että olisi hauskaa osallistua juoksutapahtumiin yhdessä ystävien kanssa. Koska ystävistä saa voimaa, iloa, tsemppiä, tukea ja rakkautta. Ystävät tekevät juoksemisesta siedettävää, kun ei enää jaksa painaa eteenpäin.

Joten jos (tai KUN) ilmoittaudut Paavo Nurmelle, muista laittaa joukkueeksi HFS! Joukkuehenki / ryhmäpaine / ryhmän tuki / ”hyvät” läpät – kaikki nämä taattu!

Tässä vielä muutama hyvä ystävänpäivätarjous juoksutapahtumiin (vielä tämän päivän voimassa):

  • Helsinki10 – kolme kahden hinnalla
  • Helsinki Marathon – kolme kahden hinnalla
  • Helsinki Half Marathon – kolme kahden hinnalla
  • Helsinki Twilight Run & Walk – kolme kahden hinnalla
  • Naisten Kymppi hintaan 35 EUR (norm. 42 EUR) alennuskoodilla weleda 

Tässä hyvä vinkki: yllätä ystäväsi ostamalla hänelle lahjaksi osallistuminen juoksutapahtumaan! Itsehän sain lahjaksi vegaanisuklaata, joten ei sekään mikään huono vaihtoehto! Onpa sitten voimaa kasailla huonekaluja 🙂

Elina

DSC_0238

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s