Hyvää oloa ja laskiaispullaa

Alkuviikolla kävin fiilistelemässä menoa SuperTreenien ja Toyota Auto-Centerin järjestämässä hyvän olon illassa. Seurasin hauskanpitoa sivusta, koska itselläni oli hieman lämpöä. Harmitti, etten päässyt jumppaamaan, mutta iloinen fiilis tarttui muhunkin.

Tykkään siitä, että SuperTreenit ja hyvän olon illat ovat niin rentoja ja helposti lähestyttäviä, matalan kynnyksen liikuntatapahtumia. Iältään ja kooltaan erilaiset, kauniit naiset saavat tuntea olonsa tervetulleiksi ja pitää aidosti hauskaa.

Aivan mielettömän siistiä, että sisällöltään niin monipuolinen tapahtuma oli täysin ilmainen. Sporttinen ilta piti sisällään tanssijumpan, kisailuja, arvontoja ja ruokailun. Lisäksi tapahtumaan osallistuneet saivat kotiin viemiseksi tuoteyllätyksen.

Ritun ja AK:n järjestämällä tanssitunnilla hiki lensi oikein urakalla. Vetäjät antoivat kaikkensa, jotta supertreenaajilla olisi mahtavat pippalot. Musiikkia oli laidasta laitaan, vain diskopallo puuttui!

DSC_0194DSC_0211DSC_0219DSC_0244DSC_0233DSC_0274DSC_0171

Jumpan jälkeen kaikki jaettiin joukkueisiin, jotka pääsivät suorittamaan tehtäviä eri rasteilla. Rastien vetäjinä toimi Toyota Auto-Centerin henkilökunta.

Rengasviesti oli kaikista tehtävistä ehdottomasti lempparini. Haalarin pukeminen, renkaan kuljettaminen ja haalarin pois ottaminen aikaa vastaan viihdytti paitsi tarkkailijoita mutta myös itse kilpailijoita.

DSC_0333DSC_0318

Muilla rasteilla piti mm. työntää auto ruutuun ja mahduttaa autoon niin monta ihmistä kuin mahdollista.

DSC_0329DSC_0287

Paikalla oli myös Christian Bretonin osaavaa henkilökuntaa. Yksi onnekas osallistuja pääsi puolentoista tunnin ripsien taivutukseen.

DSC_0184DSC_0310

Jumpan ja kilpailujen jälkeen osallistujat pääsivät nauttimaan buffetpöydän antimista. Laskiaispulla näytti maistuvan, eikä ihme!

DSC_0306

Kaiken kaikkiaan erittäin toimiva ja tapahtumarikas eventti, johon on helppo tulla omana itsenään. Kiitos järjestäjille ja nähdään SuperTreeneissä!

DSC_0294DSC_0369

Elina

Yksi vastaus artikkeliiin “Hyvää oloa ja laskiaispullaa

  1. Paluuviite: Joogaa ja tässä hetkessä olemista – SuperTreenien hyvän olon ilta – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s