Giveaway – Arvonta

Dear reader,

If you don’t live in Finland, then you might as well skip this post. Because this post is all about my first ever GIVEAWAY to an event taking place in Finland.

No worries, my English-speaking friends, I have plenty of posts coming your way now that the spring is just around the corner. Okay, it was -19 C° degrees this morning, but the sun is shining and the days are getting longer, so any time now.

Love,

Elina


Mukavia uutisia, rakkaat lukijani!

Siis sen lisäksi, että ulkona on mielettömän kaunis keli, päivät pitenee, aurinko häikäisee ja pakkanen paukkuu! Ja kohta on kevät!

Sain nimittäin arvottavaksi kaksi lippua SuperTreeneihin ja laitoin arvonnan pystyyn @hoorayforsquats Instagram-tilillä. Eli voit voittaa itselle ja kaverille liput SuperTreenit-tapahtumaan sunnuntaina 11.3.2018. Tapahtuma kestää koko päivän ja se järjestetään kauniissa Naantalissa. Jos et vielä tiedä millaisesta tapahtumasta on kyse, niin käy lukaisemassa mun fiilistelyjä ja ilmoittautumisohjeet täältä.

Voittaja pääsee valitsemaan haluamansa tunnit ja luennot SuperTreenien ohjelmasta, eli ohjelmaan kannattaa tutustua jo nyt – valinnanvaraa kyllä löytyy!

Arvonta päättyy perjantaina 23.2. klo 12:00 joten ei muuta kuin hiphei osallistumaan!

Ajattelin muuten jakaa teille uuden treenisoittolistan lähipäivinä – mikä genre teitä kiinnostaisi? Ensimmäinen soittolista löytyy tästä!

Elina

hoorayforsquats_winter1

hoorayforsquats_winter3

hoorayforsquats_winter2

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s