SuperTreenit – Viikon päästä mennään!

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Hoorayforsquats_supertreenit7

Tänään on ollut mitä ihanin sää – aurinkoista ja juuri sopivasti pakkasta. Teki mieli ottaa sukset ulos varastosta ja mennä koko päiväksi hiihtämään. Sen verran tukkoinen olo kuitenkin vielä, etten taida uskaltaa, ettei vaan tule flunssailun jälkeen mitään jälkitauteja.

Eilen saatiin vieraita Vantaalta ja vietettiin rento ilta pelaten, syöden ja juoden. Oli mukavaa ottaa rennosti ilman mitään suunnitelmia. Aamulla käytiin kävelyllä katselemassa metsää, peltoa, hevosia ja fasaaneja. Nautin niin paljon siitä, että luonto on melkeinpä takapihalla.

Tulevan viikon aikana keskityn täysin siihen, että saan itseni kuntoon SuperTreenejä varten. Tasan viikon päästä mennään! Hain oman pääsylippuni Jumppalasta etukäteen, jotta tapahtumapäivänä pääsen suoraan treenaamaan. Sain haluamani tunnit, eli päivästä on tulossa mielettömän hauska!

Hoorayforsquats_supertreenit1

Hoorayforsquats_supertreenit2

Hoorayforsquats_supertreenit3

Hoorayforsquats_supertreenit4

Muutama vinkki, jos olette tulossa SuperTreeneihin:

  • Infoon kannattaa palauttaa sellaiset tuntilaput, joita ei aio käyttää ja infosta saa myös lippuja tunneille, joissa on tilaa.
  • Täytä valmiiksi infovihkosen eväs- ja tuotepakettikuponki sekä arvontakupongit. Siellä ei välttämättä ole kauheasti aikaa tai tilaa kirjoitella.
  • Jos et ole ilmoittautumisen yhteydessä ostanut lounasta, niin ei hätää – vihkosesta löydät kupongin siihenkin.
  • Vaatesäilytys on maksuton, eli isot laukut ja talvitakit saa tarvittaessa säilytykseen.
  • Maijamäen tiloissa on pukuhuoneita ja suihkutilat, eli kunnon hikijumpan jälkeen pääsee kyllä suihkuun. Itse otin viime vuonna vaihtovaatteet, koska ei olisi ollut kivaa mennä koko päivää samoissa hikisissä trikoissa.
  • Inbody-mittauksia saa 5€ hintaan, eli kannattaa käydä kyselemässä aikaa. Normaalisti mittaukset maksavat parisenkymppiä.
  • Eväskassissa saattaa olla sellaisia tuotteita, jotka olisi hyvä laittaa kylmään jos niitä ei syö saman tien evääksi. Itse ajattelin varmuuden vuoksi ottaa pienen kylmäkassin ja kylmäkallen mukaan, niin ne säilyvät hyvinä kotiin asti.

Nähdään SuperTreeneissä viikon päästä – siitä tulee kyllä huikea päivä!

Elina

Hoorayforsquats_supertreenit6

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s