Harjavalta Training – treenitapahtuma suurella sykkeellä + ARVONTA

(only in Finnish)

Viikko sitten lauantaina tuli koettua Harjavalta Training. Kun lähdimme ystäväni kanssa ajamaan kohti Harjavaltaa, aurinko lämmitti niin mukavasti, että alkoi jopa harmittaa, että viettäisimme seuraavat tunnit sisällä.

Kun pääsimme perille, ilmoittautuminen hoitui hyvin nopeasti ja ehdimme vaihtaa pari sanaa järjestäjien kanssa. Minulla ei ollut minkäänlaisia odotuksia tapahtuman puitteista, mutta olin ihan häkeltynyt, kun astuimme sisään isoon jumppasaliin. Esiintymislava, laadukas äänentoisto ja hienot valot tarkoittivat sitä, että kohta alkaa kunnon bileet. Ennen jumppia oli hyvin aikaa tuhota eväät pitkän ajomatkan jälkeen, sekä katsastaa esittelijöiden pöydät ja tuotekassin sisällön (joka oli muuten aika huikea).

Ensimmäinen jumppa oli Tehotanssi, joka oli sekoitus erilaista musiikkia ja eri tyylejä. Tässä ei ollut liian vaikeita koreografioita, vaan tunti sopi ihan kaikille. Tunnilla pääsi bilefiilikseen ja sai hyvän lämpän päälle seuraavia jumppia varten. Toinen tunti oli Reisi-Vatsa-Peppu eli vanha kunnon RVP, jossa oli niin lihastreeniä kuin sykkeennostoakin. Omat reiteni saivat ainakin kyytiä, vaikka hypyt tuntuivatkin hieman ikäviltä.

Jumppien välissä käväisin muuten pikaisesti osteopaatti Juuso Mäkelän vastaanotolla. Tapahtumassa oli nimittäin ilmainen lihashuolto, joka tuli minulle ainakin tosi tarpeeseen. Valittelin Juusolle pohjejumeja ja kerroin hieman viime aikojen treenaamisestani, jonka jälkeen hän otti pohkeet käsittelyyn. Ne olivat kuitenkin niin KOSKETUSARAT, että en meinannut pysyä hierontapöydällä. Kävi ilmi, että nilkkani liikkuvuutta olisi syytä parantaa, jotta pohkeet eivät jumittuisi niin paljon. Ei minulle edes tullut mieleen, että se voisi olla syynä! Lyhyehkön hoidon jälkeen tunsin selkeän eron entiseen ja olin iloinen, että nyt voin ainakin hetken jumpata kivuitta. Päätin kuitenkin ottaa neuvosta vaarin ja kehittää nilkan liikkuvuutta jatkossa enemmän.

Kolmas jumppa oli kauan odotettu BodyCombat ja olin siitä vähän liiankin innoissani! Otin jopa treenihanskat mukaan, koska en osaa olla Combatissa ilman. Jotkuthan käyttävät ihan BC-hanskoja tai rannesiteitä, mutta eihän niistä siis varsinaisesti mitään hyötyä ole, jos ranne pysyy muuten suorassa. Enemmänkin niistä saa sitä fiilistä ja ”katu-uskottavuutta”. Tapani mukaan hikoilin itseni ihan läpimäräksi tuon puolituntisen aikana. Olin positiivisesti yllättynyt, että energiaa oli kuin pienessä kylässä ja potkut kävivät yhtä korkealla kuin ennenkin. Treenistä jäi aivan mahtava fiilis!

Viimeisenä ohjelmassa oli venyttely ja rentoutus, joka sai palautumaan ja rauhoittumaan vauhdikkaan päivän jälkeen. Sanna Raikusen ääni on kuin tehty tällaista rentoutusharjoitusta varten ja siinä pääsi keho ja mieli kyllä aidosti lepäämään.

Näin jälkeenpäin ajateltuna en yhtään ihmettele, miksi tapahtuma oli loppuunmyyty jo ennen kuin sitä ehdittiin kunnolla mainostamaan. Tällainen matalan kynnyksen urheilutapahtuma kutsuu treenaamaan ilman pelkoa siitä, että joutuisi ihan hirveästi suorittamaan. Harjavalta Trainingissa korostuu liikunnan ilo, hyvä fiilis, yhdessäolo ja erityisesti tänä vuonna minutkin yllättänyt biletunnelma. Hämärässä, tunnelmavalaistussa liikuntasalissa jokainen saa olla juuri sellainen, kuin itse haluaa ja vetäistä vaikka parit spontaanit tanssimuuvitkin jumppien välissä :).

Uutta tapahtumaa ei onneksi tarvitse kauaa odottaa, sillä Harjavalta Training tulee syyskuussa Euraan! Nyt jo yli 150 lippua myynyt tapahtuma tulee varmasti myymään jälleen kerran loppuun. Niinpä päätin arpoa yhdelle blogini seuraajalle kaksi lippua Harjavalta Training goes Eura -tapahtumaan 15.9.2018!

Osallistu ARVONTAAN näin:

  • Laita blogini seurantaan joko

Liittymällä sähköpostilistalle, jonka kautta saat uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi TAI WordPressin kautta TAI Bloglovin’-sivuston kautta TÄSTÄ.

  • Kommentoi tähän postaukseen vaikkapa että mikä on sinun lemppari ryhmäliikuntatunti.

Arvonta blogin seuraajien ja kommentoijien kesken suoritetaan su 10.6.2018 klo 21:00 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Tervetuloa seuraamaan blogiani ja ONNEA ARVONTAAN!

Elina

hoorayforsquats harjavalta training 2018
Kuvasta kiitos: Pauliina Puputti

hoorayforsquats_harjavalta0

hoorayforsquats_harjavalta

hoorayforsquats_harjavalta7

hoorayforsquats_harjavalta5

hoorayforsquats_harjavalta1

hoorayforsquats_harjavalta2

hoorayforsquats_harjavalta3

hoorayforsquats_harjavalta4

hoorayforsquats_harjavalta12

hoorayforsquats_harjavalta10

hoorayforsquats_harjavalta9

hoorayforsquats_harjavalta14

hoorayforsquats_harjavalta13

hoorayforsuats_tiiajasanna
Tiia Laine ja Sanna Raikunen
hoorayforsquats_juuso
Juuso Mäkelä
hoorayforsquats_harjavaltatiimi
Harjavalta Training tiimiläiset

 

8 vastausta artikkeliin “Harjavalta Training – treenitapahtuma suurella sykkeellä + ARVONTA

  1. Paluuviite: Turun seudun parhaat ulkotreenimestat (osa 1) – Best workout spots in Turku area (part 1) – Hooray for Squats

  2. Paluuviite: Treenibileet Eurassa 15.9.2018 + ARVONTA – Hooray for Squats

  3. Paluuviite: Harjavalta Training – kolmen tunnin treenimaraton – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s