Kun ei saa juosta – Paavo Nurmi Marathon

(in English below)

Voihan juoksukesä sentään! Helsinki10 ja Naisten Kymppi ovat jo takanapäin ja edessä häämöttää vielä kolme juoksutapahtumaa! Seuraavaksi juoksen Paavo Nurmi Marathonin 10 km matkan. Viikko sen jälkeen juoksen Helsinki Marathonissa kympin ja syyskuussa sitten puolikkaan Ruissalojuoksuissa. Mä tiedän, YAIKS!

PNM lähtöön on enää 43 päivää eli noin puolitoista kuukautta. Ja tämä herättää minussa melko ristiriitaisia tunteita. Toisaalta, olen ihan super innoissani tulevasta kympistä, koska minut on valittu Paavo Nurmi Marathonin Suunto-lähettilääksi. Mutta toisaalta hajoilen big time, koska tällä hetkellä en saisi edes juosta. Tämä treenitauko sattui nyt tosi huonoon ajankohtaan.

hoorayforsquats_suunto_blog7

Hajoilin hetken tätä tilannetta ja mietin, että pitäisikö sittenkin olla menemättä. Onhan se ärsyttävää, kun lenkkipolku kutsuu, mutta ainoa mitä saat tehdä on kävellä. Hetken hajoilun jälkeen kuitenkin totesin, että kävelyhän on erinomainen kunnonkohottaja!

Ihan hyvin mä voin treenata Paavolle tekemällä reippaita kävelylenkkejä. Kun lähtee kerran päivässä tunniksi kävelemään ja pitää sykkeet peruskuntoalueella, voi ihan hyvin kehittyä. Törmäsin yhteen artikkeliin kävelyn hyödyistä (lue tästä), ja sain hyvin motivaatiota lähteä kävelemään. Sen lisäksi, nyt kun lisämotivaattori Suunto tuijottaa joka päivä ranteesta ja kertoo, millä sykkeillä mennään, on kävelemään lähteminen paljon kivempaa.

hoorayforsquats_suunto_blog6

Jos et ole vielä ilmoittautunut Paavolle, voit tehdä sen tästä. Hintaporras nousee taas heinäkuun lopussa, joten kannattaa ilmoittautua ennen sitä. JA HEI NIIN! Jos kaipaat tiimitsemppiä, tule juoksemaan Hooray for Squats -porukalla, eli ilmoita joukkueeksi HFS.

Voit seurata mun ja muiden PNM Suunto-lähettiläiden valmistautumista Paavolle Instagramista. Eli jokaiselle matkalle on valittu viisi henkilöä, jotka postaavat tunnelmia omista juoksutreeneistään ja valmistautumisestaan tähän juoksutapahtumaan. Päivitän juoksukuulumisia toki tännekin, jos vaikka ennen 18.8. saisi jo pikkasen lisätä vauhtia lenkkeilyyn.

Miten tässä käy? Jää seuraamaan 🙂

Elina


You know how I was supposed to practice running this summer? Well, like I wrote in my previous post, that isn’t happening.

I was really excited when I found out that I was chosen to be a Suunto Ambassador for Paavo Nurmi Marathon 10k run. But then I found out that I can’t train for at least a month. Like c’mon universe, really?

So basically I was fighting mixed feelings for not being able to run. And the race is in 43 days! But then I decided to motivate myself and read a lot about benefits of walking. So for the next few weeks I’m going to walk. Sure I’m still annoyed about the whole thing, but at least now I can prepare for that 10k somehow.

Now that I have a brand new Suunto Spartan Trainer on my wrist telling me my heart rate and motivating me, ”just” walking feels so much better.

You can follow me and other Suunto Ambassadors on Instagram. We will be posting about our training and preparations for Paavo Nurmi Marathon, and you are free to follow every each of us.

See you later Road Runners,

Elina

 

 

 

 

2 vastausta artikkeliin “Kun ei saa juosta – Paavo Nurmi Marathon

  1. Paluuviite: Juoksumotivaatio ylös musiikilla – KEEP RUNNING! – Hooray for Squats

  2. Paluuviite: Juoksumotivaatiota Juoksuhaasteesta – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s