CrossFit-treeniä, vihdoinkin!

Aivan ihanan ihanaa elokuun ensimmäistä kaikille! Olen odottanut tätä päivää jo monta viikkoa, koska tein viimein paluun CrossFit Eastille. Lisäksi, CrossFit Games 2018 alkoi tänään ja jatkuu koko viikonlopun!

Tästä syystä olen ollut koko päivän ihan endorfiinihöyryissä ja tulen luultavasti olemaan ärsyttävän onnellinen koko loppuviikon.

Paluu CrossFitin pariin

Te, jotka olette joskus joutuneet pitämään treenitaukoa, ymmärrätte varmaan mikä ilo on palata rakastamansa lajin pariin. Olin tänä aamuna niin innoissani menossa treenaamaan, että heräsin ihan virkeänä hieman ennen herätyskelloa. Normaalisti torkutan ainakin tunnin ja hyvä jos olen töissä 8:30-9:00 välissä. Kun jotain oikein odottaa, niin kyllä silloin herääkin paljon helpommin.

IMG_5096

Oli ihanaa nähdä boxilla samoja tyyppejä, joiden kanssa olen käynyt aamu 7 treeneissä aikaisemmin. Koska en saa ihan vielä treenata kovaa tai tehdä METCON-treenejä, tein lämpän ja voimaosuuden muiden kanssa, mutta päivän WODina tein eri treenin kuin muut. Ihan vielä ei burpeet, boksin yli hypyt ja wall ballit tee hyvää.

Voimatreeninä oli kyykkyjä ja pystypunnerruksia, eli kaksi ihan lemppariliikettä. Lopuksi tein 3 minuutin rykäisyt soutulaitteella, assaultbikella ja ski ergillä muutaman minuutin palautuksilla. Vaikka vielä ei saa vetää täysillä, olin silti ihan superonnellinen. Ja pääsin pitkästä aikaa kyykkäämään! Hooray! Huomenna en todennäköisesti kävele.

crossfitgames2018_2

CROSSFIT GAMES 2018 – Mitä katsoa ja miten?

Tällä hetkellä katson suoraa lähetystä CrossFit-kisoista ja olen ihan pähkinöinä. Jos olet yhtä innoissasi CrossFit Gameseista kuin minäkin ja haluat katsoa niitä koko loppuviikon, tässä muutama vinkki vitonen.

Tästä löytyy ohjeet kisojen katsomiseen. Voit seurata niitä livenä Facebookista tai kisojen nettisivuilta. Nettisivuilta voit katsoa tallenteet myös jälkikäteen, jos et jostain syystä ehdi katsomaan liveä. Aikataulut löydät nettisivuilta, mutta suosittelen lataamaan kisojen virallisen appin, jossa ilmoitetaan mahdollisista muutoksista nopeammin. Facebookista näet tulevat livelähetykset ja niiden kellonajat, ja voit asettaa itsellesi muistutuksen. Kätevää, eikö?

The CrossFit Games 2018 järjestetään Madisonissa ja aikaero Suomeen on 8 tuntia. Nettisivuilla ilmoitettu aika on siis Madisonin ajassa. Tässä tämän päivän ja perjantain tärkeimmät aikataulut Suomen ajassa:

Keskiviikko 1.8.2018

LAJI 1: CRIT (10 kierrosta pyöräilyä aikaa vastaan)

 • Naiset: 16:20 – 17:05
 • Miehet: 17:15 – 18:00

LAJI 2: 30 MUSCLE-UPS (aikaa vastaan)

 • Naiset: 19:55 – 20:15
 • Miehet: 20:20 – 20:40

LAJI 3: CROSSFIT TOTAL (1 RM takakyykky, pystypunnerrus ja maastaveto)

 • Naiset: 20:50 – 21:40
 • Miehet: 21:45 – 22:34

LAJI 4: MARATHON ROW (maratonin verran soutua)

 • Naiset + Miehet: klo 01:10 – 5:10

Perjantai 3.8.2018

LAJI 1: THE BATTLEGROUND

 • Miehet: 17:00 – 18:00
 • Naiset: 18:15 – 19:15

LAJI 2: ?

 • Miehet ja naiset: klo 23:00

LAJI 3: FIBONACCI

 • Miehet ja naiset: klo 3:10

Näiden lisäksi suosittelen toki katsomaan myös teinien, mastersien ja joukkueiden kisaamista. Esim. maastaveto tiimilajina kuulostaa aika mielenkiintoiselta. Lauantain ja sunnuntain lajeja ei ole vielä julkistettu, joten jään innolla odottamaan, mitä kaikkea viikonloppu tuo tullessaan!

Viekö Mat Fraser taas voiton? Voittaako hallitseva ykkönen Tia-Clair Toomey maailman kovakuntoisimman tittelin vai lunastaako edellisvuoden mestari Katrin Davidsdottir kärkisijan takaisin?

Let the games begin!

crossfitgames2018_6

crossfitgames2018_4

crossfitgames2018_3

crossfitgames2018_5

crossfitgames2018_1

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s