Treenibileet Eurassa 15.9.2018 + ARVONTA

Harjavalta Training goes Eura

Enää muutama päivä ja pääsen taas koko päiväksi hikoilemaan Satakunnan parhaimpiin treenibileisiin. Neljännen kerran järjestettävä Harjavalta Training -treenitapahtuma on jälleen kerran loppuunmyyty ja valtaa tällä kertaa Euran Urheilutalon. Toukokuun tapahtumasta jäi pelkästään positiiviset fiilikset ja aivan mahtavaa, että tapahtuma tullaan järjestämään jatkossakin kaksi kertaa vuodessa.

Päivän ohjelmassa on tuttuun tapaan Tehotanssi, RVP, BodyCombat ja venyttely eli aika tiukka paketti. Tälläkin kertaa tavoitteena on saada kunnon hiki pintaan ja saada treenistä mahdollisimman paljon irti. Toivottavasti jumppien välissä jää hyvin aikaa katsastaa näytteilleasettajat, sekä käydä osteopaatti Juuso Mäkelän vastaanotolla. Voisi katsoa, onko joogasta ja venyttelystä ollut apua nilkan kireyksiin ja liikkuvuuteen. Ehkä tällä kertaa saadaan jalat käsittelyyn ilman sen suurempia kipuja.

Hoorayforsquats_messybun_2018

Vaikka tapahtuma on vauhdilla kasvattanut suosiotaan, on se edelleen hyvin maanläheinen ja helposti lähestyttävä hyvän mielen tapahtuma. Näissä “aikuisten jumppabileissä” saa olla juuri sellainen kuin haluaa, sillä tärkeintä on liikunnan tuoma hyvä fiilis ja yhdessä jumppaaminen.

Se, mikä viime kerralla yllätti, oli tosi monipuolinen tuotekassi, joka jaettiin kaikille osallistujille. Tälläkin kertaa Harjavalta Trainingin sponsorit tukevat tapahtumaa ihanilla tuotteilla, ja tuotekassista löytyy täyttäviä eväitä, kivoja maistiaisia, käyttötavaroita, näytepakkauksia ja alennuskoodeja. Tapahtumaa tukemassa ovat mm. Pauluns, Foodin, Barebells, Voimaruoka, BudgetSport ja moni muu.

ARVONTA – GIVEAWAY

Koska olen superinnoissani viikonlopun treeneistä ja koska Harjavalta Trainingin tiimi on aivan ihana, sain tilaisuuden arpoa yhdelle onnekkaalle Instagramissa tällaisen sponsorituotteita sisältävän tuotepaketin, joka postitetaan voittajalle. Päätin laittaa pakettiin mukaan myös muutaman oman lempparituotteeni, jotka kruunaavat kokonaisuuden. Ja koska more is more!

Instagram-arvontaan pääset osallistumaan minun tililläni @hoorayforsquats seuraamalla arvontakuvan osallistumisohjeita. Ei muuta kuin onnea arvontaan!

Toivottavasti näemme lauantaina Eurassa!

Elina

hoorayforsquats_arvonta_harjavalta_training2

hoorayforsquats_arvonta_harjavalta_training

hoorayforsquats_arvonta_harjavalta_training3

4 thoughts on “Treenibileet Eurassa 15.9.2018 + ARVONTA

  1. Pingback: Puolimaraton lähestyy – my body is not ready – Hooray for Squats

  2. Pingback: Harjavalta Training – kolmen tunnin treenimaraton – Hooray for Squats

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s