Harjavalta Training – kolmen tunnin treenimaraton

Viikko sitten tein pikavisiitin äitini luokse Poriin ja seuraavana aamuna suuntasin Euraan, jossa järjestettiin vuoden toinen Harjavalta Training -tapahtuma. Toukokuun tapahtuman tavoin tämäkin oli loppuunmyyty, mutta flunssapöpön riehuessa moni joutui perumaan tulonsa. Euran urheilutalolle oli kuitenkin kerääntynyt hurjan iso porukka kuntoilijoita, ja oli hauskaa nähdä tuttuja kasvoja.

Koska osallistuin Harjavalta Trainingiin ensimmäistä kertaa toukokuussa, osasin odottaa hyviä treenejä ja kunnon bilefiilistä. Isossa liikuntasalissa olikin hieno bilevalaistus, hyvä äänentoisto ja esiintymislava, jossa Sanna Raikunen piti kaikille kolmet energiset treenit ja venyttelyharjoituksen.

harjavaltatraining_hoorayforsquats_2018
Harjavalta Training Eurassa
harjavaltatraining_hoorayforsquats_2018_tehotanssi2
Tehotanssi
harjavaltatraining_hoorayforsquats_2018_bodycombat
Bodycombat

Viime kerrasta poiketen pystyin jumppaamaan ihan täysillä ja yritin ottaa kaiken irti 30-45 min kestävistä tunneista. Tehotanssi, Reisi-Vatsa-Peppu ja BodyCombat menivät ihan hujauksessa! Päätin vetää 45 min Combatin niin kovaa kuin lähti ja jumaleisson sitä hien määrää! Onneksi mukana oli muutama vaihtopaita! Loppuvenyttelyssä opin muutaman uuden venyttelyliikkeen ja olin yllättynyt, että sain ne toimimaan (kiitos kesäjooga). Keho oli  kaiken kaikkiaan oikein tyytyväinen tähän treenirupeamaan. Ja mieli myös!

Kävin treenien välissä myös ilmaisessa lihashuollossa. Viimeksi sain osteopaatti Juuso Mäkelältä vinkkejä nilkan liikkuvuuden lisäämiseen ja kehonhuoltoon yleensäkin (koska en harrastanut sitä tarpeeksi suhteessa treenin määrään). Pohkeeni olivat tuolloin aina hyvin kipeät ja kireät, ja kipua esiintyi säären etuosan lisäksi myös akillesjänteessä. Niinpä päätin käydä Juuson vastaanotolla tsekkaamassa, onko kehonhuollon ja joogan lisäämisellä omaan treenirutiiniin ollut mitään vaikutusta. Ja hei olihan sillä. Juuso sanoi, että nyt ei ole mitään ongelmaa, ja käski jatkamaan samaan malliin. Sain kuitenkin muutamia hyviä vinkkejä ja jumppaliikkeitä siihen, miten saisin  pidettyä akillesjänteet kondiksessa ja vahvistettua niitä.

harjavaltatraining_juusomakela_2018
Osteopaatti Juuso Mäkelä

Tapahtuman sponsoreiden tuotekassi ei tälläkään kertaa pettänyt, vaan sieltä löytyi kunnon eväät! Kotiin viemisiksi ei kylläkään jäänyt paljon mitään, sillä tuhosin osan eväistä jumppien välissä ja osan kotimatkalla Turkuun. Järjestin aikaisemmin tuotekassiarvonnan Instagramissa, ja olen superiloinen siitä, miten moni osallistui! Kiitos, kun olette olleet niin aktiivisia! Suoritan arvonnan kohtapuolin ja julkaisen voittajan Instagramin arvontakuvan kommenteissa.

Kuten olen sanonut ennenkin, Harjavalta Training on vaan niin positiivinen, matalan kynnyksen tapahtuma, että tekee mieli osallistua siihen aina uudestaan ja uudestaan. Kaikki jumppaajat ovat ystävällisiä toisilleen, kukaan ei katso, mitä toinen tekee vaan keskittyy nauttimaan treenistä ja fiiliksestä. Oli muuten ihan superhauskaa, kun yksi osallistuja, tuleva morsian, yllätettiin siellä polttareilla! Itse bootcamp-aiheiset aktiiviset polttarit viettäneenä osaan kyllä arvostaa!

harjavaltatraining_team_2018
Harjavalta Training tiimi

Harjavalta Training pidetään tosiaan pari kertaa vuodessa ja kalenteriin kannattaakin jo merkitä seuraavan tapahtuman päivämäärä – 11.5.2019! Ehkä näemme jälleen siellä!

Elina

harjavaltatraining_elina_hoorayforsquats_2018

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s