I LOVE ME 2018 messutärpit + ARVONTA

Terkkuja aurinkoisesta Ayia Napasta! Vietän täällä viimeistä kesälomaviikkoani ennen kuin loppuvuoden kiireet alkavat toimistolla. Eli tarkoitus siis ladata akkuja ja ottaa rennosti sen suuremmin menoja suunnittelematta. Tänään päätin ottaa rennosti ja viettää päivän altaan vieressä loikoillen.

Parin viikon päästä osallistun I love me -messuille ja selaillessani messujen tarjontaa, päätin kirjoittaa tänne omat messutärppini. Helsingin Messukeskuksessa 19-21.10.2018 järjestettävillä messuilla pääsee siis tutustumaan uusimpiin terveyteen, kauneuteen ja muotiin liittyviin trendeihin, joogaamaan, treenaamaan, seuraamaan mielenkiintoisia keskusteluja, maistelemaan terveellisiä uutuuksia ja shoppailemaan messuhinnoin.

Jos sinulta puuttuu vielä messuliput, kannattaa suunnata @hoorayforsquats -tilin Instagramiin ja osallistua lippuarvontaan! Arvontakuvan tunnistaa siitä, että teen siinä jotakin sivulankun tapaista.

Messutarjonta on älyttömän laaja, ja tulen varmasti pyörimään siellä tuntikausia, mutta päätin nyt tuoda messutarjonnasta esille muutaman sellaisen asian, joka minua henkilökohtaisesti kiinnostaa.

TERVEYS

Kun tänä päivänä oma elämä, bloggaaminen ja some pyörii paljolti terveiden elämäntapojen ympärillä, huomaan usein ajattelevani, etten osaisi enää elää ilman treenaamista tai tiettyjä ruokia. Suhtaudun omaan hyvinvointiini kuitenkin hyvin lunkisti ja teen asioita kroppaa kuunnellen. Niinpä on hyvin mielenkiintoista kuulla siitä terveyskuplan ääripäästä eli terveysaddiktiosta. Syömishäiriöstä toipunut ja myöhemmin terveellisyyden tavoitteluun koukkuun jäänyt Eevi Minkkinen tulee kertomaan siitä, miten hän pääsi irti terveysaddiktiosta (Klinikka-lava la 20.10.2018, klo 16:00 – 16:30).

KAUNEUS

Lauantaina 20.10.2018, klo 14:00 – 17:00, voit tavata meikkitaiteilija Mariela Sarkiman NBI Nordic Beauty Import Oy:n osastolla 6a50. Mariela esittelee vinkkejä täydelliseen meikkipohjaan, korostuksiin ja varjostuksiin. Hän on ihana ja aurinkoinen tyyppi, joka oli myös vetämässä Me Naisten kahdeksan viikkoa kestänyttä #YESICAN -hyvinvointiprojektia.

yic_marielanhaastis_pehmea-3
Kuva: Me Naiset

URHEILU

Tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä pitää puheenvuoron kuukautiskierron vaikutuksesta urheiluun ja siitä, miten tuntemalla kierron eri vaiheet voi treenaamisesta saada parhaan hyödyn. Hyvin mielenkiintoinen aihe, varsinkin jos haluaa kehittyä omassa lajissaan. Olisi kyllä mielenkiintoista kuulla, pitääkö se tosiaan paikkaansa, että nainen on vahvimmillaan menkkojen aikana. Oonan esitystä voi tulla kuuntelemaan Areenalle pe 19.10.2018 klo 13:00 – 13:30.

Oonan tankotanssiesityksen näet Areenalla la 20.10.2018, klo 12:00 – 12:30.

oonakivela
Kuva: Oonan Facebook-sivu

Sunnuntaina kiinnostaisi nähdä painonnostaja Anni Vuohijoen (goals!!!) esitys voimaharjoittelusta. Hän kertoo muun muassa naisten ja miesten eroista voimaharjoittelussa ja siitä, mitä kehossa tapahtuu treenin aikana. Jos siis kiinnostaa  tietää, miten saada lisää voimaa, tule kuuntelemaan Annia Areenalle su 21.10.2018, klo 16:30 – 17:00.

annivuohijoki
Kuva: Eleiko Suomi

MUOTI

Minusta on hienoa, että messuilla tuodaan esille myös muodin ekologisuus. Jos kestävä muoti kiinnostaa, kannattaa suunnistaa kuuntelemaan suunnittelija Anastasia Ivanovan puheenvuoroa biomateriaaleista ja kierrätystekstiileistä (Lounge, su 21.10.2018, klo 12:30 – 13:00) sekä Globe Hopen toimitusjohtaja Seija Lukkalan esitystä ekodesignista (Lounge, pe 19.10.2018, klo 14:30 – 15:00).

TARJOUKSET

Messuilla on tunnetusti erinomaisia tarjouksia (ja tarjouksessa olevia tuotteita pääsee usein myös maistelemaan ja kokeilemaan), mutta omaan silmään osui nyt NORDIQ Nutritionin -50 % messutarjous vegaanisista Pre- ja Post-Workout urheiluravinteista (19,95€, norm. 39,90€). En siis ole koskaan näitä kokeillut, mutta kiinnostelisi, koska ne sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille, eivät sisällä sokeria, makeutusaineita, lisäaineita eikä lisäaineita.

JOOGA

Miltä kuulostaisi… skumppajooga? Yoga Nordic järjestää kaikkina messupäivinä skumppajooga-tunnin, jossa voit yhdistä kaksi maailman ihaninta asiaa – joogan ja (alkoholittoman) kuohuvan. Tunnin opettaa Veera Nguyen ja se pidetään salissa 2. Haasteellisen tunnista tekee sen, että joogataan skumppalasi kädessä. Tunnilla tehdään hatha joogan liikkeitä ja lasi seuraa joogaajaa läpi tunnin. Eniten jännittää tietenkin, pystyykö skumppalasia liikuttamaan eri asanoihin läikyttämättä. Tulisitko ottamaan selvää?

Lisätietoja messujen joogaohjelmasta pääset lukemaan tästä.

skumppajooga3
Kuva: Iltalehti
skumppajooga4
Kuva: Iltalehti

ARVONTA

Jotta pääsisit kokeilemaan joogaa ja nauttimaan messutunnelmasta, päätimme yhdessä Yoga Nordicin kanssa arpoa I love me -messuliput sinulle ja kahdelle ystävällesi! Arvonta järjestetään minun Instagram-tililläni, eli käy ihmeessä osallistumassa siellä.

Mitä SINÄ odotat eniten messuilta?

Elina

2 vastausta artikkeliin “I LOVE ME 2018 messutärpit + ARVONTA

  1. Paluuviite: Kolmet messut taputeltu – Hooray for Squats

  2. Paluuviite: I love me 2019 messutärpit – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s