Kolmet messut taputeltu

Viime kuussa tuli koluttua läpi peräti kolmet messut! Mun partner in crime Matilda oli joka kerta mukana, joten hauskanpito oli taattu. Messuista jäi siis tosi hyvä fiilis kun lähdettiin vaan pitämään hauskaa, eikä metsästämään tarjouksia. Lokakuussa kun tuli tehtyä yksi etelänreissu, niin ei jäänyt ihan kauheasti rahaa tuhlattavaksi.

Hyvän fiiliksen ja inspiraation lisäksi mukaan tarttui kuitenkin muutamia kivoja juttuja. Messuilla oli myös erittäin hyvää ohjelmaa ja suorastaan harmitti, kun ihan kaikkeen ei riittänyt aikaa. Oli myös aivan mahtavaa tavata tyyppejä, joita seuraan somessa ja vaihtaa heidän kanssaan pari sanaa.

Nordic Fitness Expo 2018

Lahden messut eivät olleet ihan niin isot, kuin mitä olin kuvitellut, joten ehdimme käymään kaikki mahdolliset jutut läpi aika hyvin. Fitnesskisoja en mitenkään erityisesti seurannut, vaan keskityin uusien lisäravinteiden, vaatteiden ja ruokien tsekkailuun. Vaikka ei ihan aamusta iltaan oltu, ehdittiin kuitenkin Piia Pajusen luennolle, joka käsitteli kestävää kehonmuokkausta. Ja kiva että ehdittiin, koska opin muutaman helpon tempun, jolla saisin kroppani näyttämään sopusuhtaisemmalta.

Näillä messuilla oli kyllä erinomainen tarjonta maistiaisia, ja tuntui että loppupäivästä kävimme hieman ylikierroksilla kaikista niistä treenijuomista ja proteiinipatukoista mitä oli ihan PAKKO maistaa. Loppupäivästä lensi jo aika väsynyttä läppää, eikä keskittyminen meinannut riittää näytteilleasettajien kuunteluun. Loppujen lopuksi mukaan tarttui vain paljon näytteitä, vitskuja ja laatikollinen Guava-makuista Celsius-juomaa, joka osoittautui muuten tosi hyvänmakuiseksi!

 

nordicfitnessexpo_2018_1

nordicfitnessexpo_2018_2

nordicfitnessexpo_2018_3

I love me 2018 -messut

Nyt kun pääsin messuilemaan I love me -tapahtumaan bloggaajapassilla, oli ihan pakko nauttia messutunnelmasta jopa kahden päivän verran. Viime vuonna huomasin, että niin isoille messuille ei yksinkertaisesti riitä se yksi päivä, varsinkin kun menee ystäväporukalla. Ihan mielelläni olisin käynyt messuilla kaikkina kolmena päivänä, kun sitä ohjelmaa oli niin paljon ja niin joka lähtöön.

Päällimäisenä messuilta jäi mieleen se väenpaljous. Väkeä oli niin paljon, että meinasi alkaa ahdistaa, kun käytäviin muodostui ajoittain pullonkauloja, tuli kuuma, eikä mikään liikkunut mihinkään. Onneksi sunnuntaina ihmisiä oli jo paljon vähemmän ja messuista pääsi nauttimaan ihan eri tavalla.

ilovememessut2018_6

ilovememessut2018_3

ilovememessut_2018_18

Harmitti, kun en ehtinyt näkemään ihan kaikkia esityksiä, mitä olin suunnitellut. Mutta ehdittiin me kuitenkin yksi luento kuuntelemaan, nimittäin Eevi Minkkisen esityksen siitä, miten hän jäi koukkuun terveellisyyden tavoitteluun ja miten hän myöhemmin pääsi siitä terveysaddiktiosta irti.

ilovememessut2018_5

Oli hauskaa päästä seuraamaan Fitnessmalli-kilpailun finaalia, varsinkin kun olen seurannut muutamia kilpailijoista somessa. Ihan mielettömän energisiä ja positiivisia tyyppejä kaikki! Oli myös pakko käydä moikkaamassa Annia ja Elinaa, joista tuli vuoden 2019 kilpailun uudet mallimammat! Minusta on mahtavaa, että Fitnessmalli-kilpailu muuttuu ensi vuonna Wellnessmalli-kilpailuksi. Se tarkoittaa sitä, että kilpailussa tärkeitä seikkoja tulevat olemaan fyysisen hyvinvoinnin lisäksi myös sisäinen hyvinvointi. Kilpailijoilta odotetaan persoonallisuutta, iloisuutta, kiinnostusta hyvinvointiin ja halua toimia hyvinvoinnin lähettiläänä niin nuorille kuin vanhemmillekin.

ilovememessut2018_2

Risto Wuolle
Kuva: Risto Wuolle

ilovememessut2018_4

Messujen ruokatarjonta oli kyllä jälleen kerran erinomaista. Syötiin mm. vegebowlia, sushia ja vohveleita. Energiaa messupäivään antoivat toki myös kaikki ne herkut, joita pääsin maistelemaan. Mukaan messuilta tarttui enimmäkseen syötävää ja juotavaa – mm. Pandyn tuotteita ja Kombuchaa.

ilovememessut_2018_17

ilovememessut2018_14

ilovememessut2018_1

ilovememessut2018_9
Messusaalis

Messut oli kiva päättää Yoga Nordicin järjestämään Skumppajoogaan, jossa tehtiin joogaharjoituksia skumppalasin kanssa. Kirjoitan siitä muuten ihan erillisen postauksen, joten pysy kuulolla. Kaiken kaikkiaan aivan ihanat messut, jotka merkkaan kalenteriin ehdottomasti myös ensi vuonna.

ilovememessut2018_8

ilovememessut2018_7

ilovememessut_2018_16

Terve olo -messut

Aivan mahtavaa, että Turussakin järjestetään terveys-aiheiset messut! Messujen pääteemoina olivat tänä vuonna terveys, hyvinvointi, harrastukset, ravinto, liikunta ja elämänhallinta. Nämä aiheet tietenkin kiinnostivat, joten oli mahtavaa saada messuille liput ja pyöriä siellä koko sunnuntaipäivä. Helsingin messuihin verrattuna nämä olivat toki paljon pienemmät, joten ehdimme hyvin käymään kaikki olennaiset läpi ja osallistumaan about kaikkiin arvontoihin ja hauskoihin skaboihin.

Yksi luentokin ehdittiin kuuntelemaan. ”Lihastohtori” Juha Hulmi tarjoili aika kattavan infopaketin syömiseen ja treenaamiseen liittyvistä myyteistä ja humpuukiväitteistä, mikä oli ihan hauska, ja varmasti ihan hyödyllinen ihmisille, jotka eivät ihan kauheasti treenaamisesta tiedä.

Tutustuttiin messuilla myös muutamaan uuteen treenipaikkaan, jotka päästään tsekkaamaan tässä kuussa. Yksi paikoista on Hyvinvointivalmennus Studio One, joka painottuu yksilövalmennukseen ja toinen on naisten kuntosali Movet Ladies, joka tarjoaa salipuolen lisäksi ryhmäliikuntaa, Fustra-valmennusta ja PT-ohjausta. Lisäksi loppuvuodesta ajateltiin tutustua F45-saliin, johon saa kahden viikon ilmaisen tutustumisjakson. F45-kotisivuilla treeniä kuvaillaan näin: ”maailman innovatiivisin, haastavin ja järjestelmällisin ryhmäharjoittelutreeni”. No pakkohan se on sitten testata!

Nämä taisivat olla ainakin itselleni vuoden viimeiset messut, ja loppuvuosi meneekin aika rauhallisissa tunnelmissa. Nyt kun olen saanut paljon inspiraatiota messuilta ja viikonloppuisin on enemmän aikaa kirjoittamiselle, tulee blogiin ilmestymään postauksia useammin kuin kerran pari viikossa.

Sillä aikaa käy ihmeessä tutustumassa linkittämiini bloggaajiin ja treenipaikkoihin, varsinkin jos kaipaat loppuvuoteen uutta luettavaa tai uutta treenipaikkaa.

Elina

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s