Supertreenit 2019 + ARVONTA

On taas tullut aika suunnata katse SuperTreeneihin, jotka järjestetään tänä vuonna jo 27. kerran. Sunnuntaina 10.3.2019 tuhannet treenaajat valloittavat jälleen kerran Naantalin Kylpylän ja Maijamäen liikuntahalliin, joissa odottaa laaja kirjo jumppia ja luentoja, sekä monipuolinen messuosasto. Tästä hyvän olon tapahtumasta on vuosien mittaan muodostunut vuoden kohokohta monelle hyvinvoinnista kiinnostuneelle.

SuperTreenit-tapahtuma innostaa osallistujia liikkumaan ja kokeilemaan uusia treenimuotoja, mutta tapahtuma tukee myös lasten ja nuorten liikkumista, sillä tapahtuman tuotto menee Turun Urheiluliiton lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksien lisäämiseen. Osallistumalla treenipäivään voi siis samalla tehdä jotakin hyvää!

Tapahtuman tunti- ja luentotarjonta vaihtelee joka vuosi, joten osallistujilla on mahdollisuus kokeilla joka kerta jotakin uutta. Ilmoittautuminen SuperTreeneihin alkaa 1.2.2019 ja ilmoittautumisen yhteydessä valitaan kaksi jumppaa ja kolme luentoa. Lisätietoa ilmoittautumisesta saat tästä!

Itse olen osallistumassa SuperTreeneihin nyt kolmatta kertaa ja päätin ilmoittautua seuraaviin treeneihin ja luentoihin:

TREENIT

VOIMAKAS KEHO – Tämä on Fysic Valmennusstudion Ismon ja Santun vetämä tunti, jossa tehdään lihaskunto/voimaharjoitus kiertoharjoittelumenetelmällä toteutettuna. Valitsin tämän tunnin, koska voimaharjoittelu kiinnostaa ja uskon, että poikien vetämä tunti antaa minulle paljon hyödyllisiä vinkkejä myös omaan salitreenaamiseen.

REGGAETON – Tämä tanssityyli on saanut vaikutteita mm. hip hopista ja dancehallista ja tunnin pitää Flama-tanssistudion Anna. Valitsin tämän tunnin, koska normaalisti ei tule käytyä tanssimassa ja reggaetonissa on vaan niin hyvää energiaa ja voimaa, sekä tietysti mahtavaa musiikkia. Ja onhan se aina hauskaa, kun pääsee sheikkaamaan!

LUENNOT

Kira Tiivolan luento ”HALLITSE HYVINVOINTIASI” – Tämä luento oli selvä valinta, koska Kira on erittäin inspiroiva hyvinvointialan yrittäjä, jonka tapasin ensimmäisen kerran I love me -messuilla viime lokakuussa. Hänen energiansa tarttuu kuin alkuvuoden flunssa, joten vietän ihan mielelläni tunnin kuuntelemassa Kiran juttuja. Jos et pääse kuuntelemaan häntä livenä, niin kannattaa ehdottomasti ottaa seurantaan @coachingkira Instagramissa – varsinkin Storyissa riittää juttua!

Marko Yrjövuoren luento ”AKTIIVILIIKKUJAN VAMMOJEN EHKÄISY JA PALAUTUMINEN” – Tämä on itselleni hyvin tärkeä aihe, koska olen kärsinyt mm. kipeistä penikoista sekä joutunut pitämään pitkiä treenitaukoja, kun olen käynyt hyvin lähellä ylikuntoa. Palautuminen ja kehonhuolto ovat tällä hetkellä prioriteettejani, ja uskon, että tällä luennolla saan paljon uutta ja hyödyllistä tietoa asiantuntevalta taholta.

Mia Laakson luento ”HYVÄ RAVINTO – TUNNISTA HUUHAA” – Ravintojutut ovat ihan yleisesti mielenkiintoisia, mutta erityisesti minua kiinnostaa kuulla ravintovalmentajan ajatuksia erilaisista ruokavalio- ja hyvinvointitrendeistä, jotka vallitsevat tällä hetkellä. Nykyäänhän kuka tahansa voi kutsua itseään ravintoasiantuntijaksi ja esimerkiksi ravintovalmennuksia voidaan ostaa suosituilta hyvinvointi- ja fitness-vaikuttajilta, vaikka heillä ei välttämättä olisi siihen minkäänlaista koulutusta. On niitä 30 päivän tehokuureja, hifistelyä lisäravinteilla, lupauksia 5 kilon karisemisesta paleodieetillä, ja leikkimistä superfoodeilla, mutta palvelevatko he kuluttajia oikeasti?

Ihan mielenkiintoinen päivä siis tiedossa! Voimatreeniä, tanssia, sekä painavaa asiaa hyvinvoinnista, ravinnosta ja palautumisesta. En malta odottaa!

ARVONTA

Yhteistyössä SuperTreenit-tapahtuman kanssa pääsen arpomaan lukijoilleni kaksi pääsylippua tapahtumaan (sinulle ja kaverillesi)! Mikäli siis haluat viettää vauhdikkaan ja inspiroivan päivän uutuuslajien ja luentojen parissa, lähde mukaan! Osallistu arvontaan kommentoimalla, mille tunnille haluaisit ehdottomasti päästä!

Ohjelmaan voit tutustua tästä: SUPERTREENIT OHJELMA.

Arvonta suoritetaan su 3.2.2019. Arvonta on käynnissä myös Hooray For Squats -blogin Facebook-sivulla sekä @hoorayforsquats Instagramissa, joten voit triplata mahdollisuutesi ja osallistua myös siellä!

O N N E A!

Elina

SuperTreenit 2019


23 vastausta artikkeliin “Supertreenit 2019 + ARVONTA

  1. anne

    Skumppajooga, FascialMetod ja Voimakas keho sekä ainakin aktiiviliikkujan urheiluvammat ja palautuminen luento olisivat ehdottomia must go juttuja.. huikean kuuloinen tapahtuma , tämän vuoksi ajelisi hyvillä mielin vähän pidempääkin paikalle!

    Tykkää

  2. Paluuviite: Joogaa ja tässä hetkessä olemista – SuperTreenien hyvän olon ilta – Hooray for Squats

  3. Paluuviite: Hyvinvointi edellä – SuperTreenit 2019 – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s