Helmikuun #hoorayhaaste

Se ois kuulkaa helmikuu nyt! Mikä tarkoittaa sitä, että on toisen kuukausihaasteen aika!

Tammikuun hoorayhaasteessa haastoin kaikki lukijani käymään hyppimässä trampoliinipuistossa. Itse en ole koskaan tramppapuistossa käynyt, joten nyt yli kolmekymppisenä oli jo aika kokeilla!

Trampolin Parkin hyppytunnilla oli minun ja Matildan lisäksi vain yksi pariskunta, joten saimme aika vapaasti mennä ja riehua. Oli mielettömän hauska kokemus, ensinnäkin siksi, että vähän vanhempana sitä alkaa pelkäämään sellaisia asioita, joita lapsena ei todellakaan pelännyt, esim. korkealle hyppääminen tai hypääminen vaahtomereen. I know, right? Vaadittiin muutama yritys, ennen kuin uskalsin hypätä ”tuntemattomaan” ja totta kai kiljuin siinä samalla kuin pieni lapsi.

Trampoliinihyppely osoittautui hyvin tehokkaaksi kestävyystreeniksi, kuten epäilinkin, ja saimme myös kuulla, että “20 minuutin yhtäjaksoinen hyppääminen vastaa noin tunnin aerobista juoksulenkkiä”. Hien määrän perusteella olen tuon väitteen kanssa samaa mieltä.

Mistä on kyse?

Eli kuten kuukausi sitten, myös tässä kuussa hoorayhaasteen tarkoituksena on kokeilla jotakin uutta lajia, tai jotain sellaista, mitä ei ole pitkään aikaan tehnyt. Tulen julkaisemaan jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä kuukauden haasteen, joten pidä silmät auki!

Ai mitäkö sinä siitä saat? No tietenkin hyvää mieltä ja uusia kokemuksia. Ja ehkä kipinän jatkaa haastetta koko vuoden!

Hoorayhaaste 2: Luistelu / hiihto

Jos nyt rehellisiä ollaan, niin en muista koska olisin luistellut viimeksi. Ja rakastin luistelua lapsena! 

Asuin monta vuotta tosi lähellä luistelukenttää, mutta en käynyt kertaakaan luistelemassa, vaikka luistimet kurkkivat toiveikkaina kaapin pohjalta. Ei silloinkaan kun Crossfit Eastillä oli luisteluWOD, eikä silloin, kun kaikki luistelivat kauniisti jäätyneellä Aurajoella aivan ydinkeskustassa!

Tänä vuonna ryhdistäydyn, käyn teroituttamassa luistimeni, otan vaikka miehen mukaan ja lähden kokeileman, pysyykö tämä nainen edelleen pystyssä jäällä. Piruettejahan en ole koskaan osannut tehdä, enkä luistella taaksepäin, mutta sanoo se mummokin lumessa, että ETEENPÄIN!

Mikäli sinulla ei ole luistimia, voi kuukausihaasteen suorittaa myös hiihtäen. Nyt kun on ihanasti lunta ja sää pysyy pakkasen puolella, on siihen erinomainen mahdollisuus! Itsehän voisin kokeilla molempia. Nimittäin hiihdin viime talvena vain kerran.

Nyt ei muuta kuin hommiin! Ota tämä kuukausihaaste vastaan näin:

Osallistu laittamalla kuva, video tai tarina instagramiin hashtagilla #hoorayhaaste (jos laitat tarinan niin muista tägätä @hoorayforsquats) niin pääsen katsomaan ja repostaamaan teidän hauskoja kuvia ja videoita! 

Koska olet viimeksi luistellut tai hiihtänyt?

Hauskaa helmikuun ensimmäistä,

Elina

6 vastausta artikkeliin “Helmikuun #hoorayhaaste

  1. Paluuviite: Maaliskuun #hoorayhaaste – Hooray for Squats

  2. Paluuviite: Huhtikuun #hoorayhaaste – Hooray for Squats

  3. Paluuviite: Ideoita työporukan illanviettoon – Hooray for Squats

  4. Paluuviite: Heinäkuun #hoorayhaaste – Hooray for Squats

  5. Paluuviite: Elokuun #hoorayhaaste – Hooray for Squats

  6. Paluuviite: Syyskuun #hoorayhaaste – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s