Joogaa ja tässä hetkessä olemista – SuperTreenien hyvän olon ilta

Tämä viikko alkoi ihanissa tunnelmissa SuperTreenien järjestämässä Hyvän olon illassa, joka järjestettiin Raision Toyota Auto-Centerissä. Ilmoittauduin mukaan heti, kun kuulin, että tapahtumassa olisi joogaa ja rentoutumista. Kroppani kaipaa lempeää liikettä, venytyksiä ja pysähtymistä varsinkin nyt, kun tein pitkän flunssailun jälkeen paluun kuntosalille.

Laura Yli-Arvelan ohjaamassa flowjoogassa sain pienen hien pintaan kun keskityin tekemään itselleni tuttuja ja vähemmän tuttuja liikesarjoja, sekä aktivoimaan keskivartaloani. Joogaharjoituksen lempeät mutta silti haastavat liikkeet hellivät selkärankaa ja antoivat lonkankoukistajille hyvää venytystä. Tällaiselle toimistotyöläiselle harjoitus teki erityisen hyvää.

Joogan jälkeen saimme nauttia Erna Kasterinteen ohjaamasta syvärentoutumisharjoituksesta, jossa keskityttiin olemaan läsnä omassa kehossa ja tuntemaan se oma keho tässä hetkessä. Harjoitus kannusti pysähtymään ja kuuntelemaan oman kehon tuntemuksia, mikä on äärimmäisen tärkeää nykypäivän hektisessä elämässä. Monet meistä elävät arkea, jossa pysähtymiselle ei koeta olevan aikaa tai tilaa, ja uskon että harjoituksesta oli hyötyä monelle paikalle olleelle.

Illan päätteeksi saimme nauttia salaattia sekä raisiolaisen Lerøyn tarjoamaa tuoretta sushia. Kasvissyöjät huomioitiin ruokailussa hyvin, propsit siitä. Sen lisäksi saimme kotiin viemisiksi monipuolisen goodie bagin (tai swägäbägän, niinkuin kaverini sanoi). Kassissa oli niin evästä kuin erilaisia kauneudenhoitotuotteita. Kun palasin kotiin, kissaani Kerttua kyllä kiinnosti pelkkä kassi, eikä niinkään sen sisältö :).

Kaiken kaikkiaan ilta oli oikein rentouttava ja mielestäni on ihan hyvä, että tapahtuman sisältö vaihtelee joka vuosi. Kun viime vuonna tanssittiin ja kilpailtiin, niin tällä kertaa keskityttiin rauhoittumaan. Tällainen ilmainen tapahtuma on mielestäni hyvä keino tutustua vaikkapa juuri joogaan, jos ei sitä ole koskaan kokeillut. Siitä voi mahdollisesti löytää uuden lempilajinsa tai saada kipinän uuteen harrastukseen.

Kiitos SuperTreenit illan järjestämisestä! Nyt jäädään odottamaan maaliskuuta ja pääeventtiä!

Oletko sinä jo ilmoittautunut SuperTreeneihin?

Elina

Viikko alkoi ihanissa tunnelmissa kun pääsin nauttimaan selkärankaa hellivästä joogasta ja rentoutumisesta SuperTreenien järjestämässä Hyvän olon illassa.

LUE MYÖS NÄMÄ:

HYVÄN OLO ILTA 2018

SUPERTREENIT 2018

SUPERTREENIT 2019

Yksi vastaus artikkeliiin “Joogaa ja tässä hetkessä olemista – SuperTreenien hyvän olon ilta

  1. Paluuviite: Hyvinvointi edellä – SuperTreenit 2019 – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s