Maaliskuun #hoorayhaaste

Hei tyypit! Maaliskuu on täällä, ja vaikka se on virallisesti kevään ensimmäinen kuukausi, niin valitettavasti kevättä saa vielä hetken odottaa. Mutta ei tuo pakkanen niin haittaa, koska maaliskuun haaste toteutetaan tällä kertaa sisätiloissa!

Helmikuun hoorayhaasteessa haastoin kaikki lukijani käymään luistelemassa tai vaihtoehtoisesti hiihtämässä. Vaikka itsellä oli kova halu päästä luistelemaan, en löytänyt luistimiani mistään joten päädyin ulkoiluttamaan sukseni ensimmäistä (ja ehkä viimeistä) kertaa tänä talvena. Okei, siitä hiihtämisestä ei meinannut tulla mitään, mutta se ei ole pääasia. Pystyssä pysyttiin ja luonnosta nautittiin täysin sydämin!

Mistä on kyse?

Eli kuten kuukausi sitten, myös tässä kuussa hoorayhaasteen tarkoituksena on kokeilla jotakin uutta lajia, tai jotain sellaista, mitä ei ole pitkään aikaan tehnyt. Tulen julkaisemaan jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä kuukauden haasteen, joten pidä silmät auki!

Ai mitäkö sinä siitä saat? No tietenkin hyvää mieltä ja uusia kokemuksia. Ja ehkä kipinän jatkaa haastetta koko vuoden!

Hoorayhaaste 3: Kiipeily

Kävin kiipeilemässä Irti Maasta Raisiossa ensimmäistä kertaa viime vuoden alussa ja ajattelin, että hitsit, tänne on päästävä pian uudestaan. Noh! Siitä on tosiaan kulunut jo yli vuosi, joten viimeistään NYT on pakko mennä kokeilemaan uudestaan.

Jos et tiennyt, niin pelkään korkeita paikkoja ihan älyttömän paljon. Pelko tuntuu pienimuotoisena paniikkina ja ihan fyysisesti koko kropassa. Polvet menevät ihan löysiksi ja välillä koko kroppakin. En siis ole kauhusta kankeana vaan löysänä. Mutta aina välillä on hyvä haastaa itsensä tekemään asioita, jotka pelottavat, mutta ovat sairaan hauskoja.

Joten haastan nyt myös sinut kiipeilemään tässä kuussa! Kiipeilypalatseja löytyy monesta kaupungista, ja esim. aikaisemmin mainitsemani Irti Maasta löytyy Helsingistä, Tampereelta, Raisiosta ja Porista. Sieltä löytyy kaikille sopivia ratoja, niin pienille lapsille kuin aikuisille hurjapäillekin.

Nyt ei muuta kuin hommiin! Ota tämä kuukausihaaste vastaan näin:

Osallistu laittamalla kuva, video tai tarina instagramiin hashtagilla #hoorayhaaste (jos laitat tarinan niin muista tägätä @hoorayforsquats) niin pääsen katsomaan ja repostaamaan teidän hauskoja kuvia ja videoita! 

Oletko koskaan käynyt kiipeilemässä? Pelottaako se vai onko se helppoa ja hauskaa?

Aurinkoista maaliskuun ensimmäistä,

Elina

Aikaisemmat haastepostaukset löydät tästä:

TAMMIKUU

HELMIKUU

5 vastausta artikkeliin “Maaliskuun #hoorayhaaste

  1. Paluuviite: 3 asiaa, jotka ärsyttävät tällä hetkellä – Hooray for Squats

  2. Paluuviite: Huhtikuun #hoorayhaaste – Hooray for Squats

  3. Paluuviite: Heinäkuun #hoorayhaaste – Hooray for Squats

  4. Paluuviite: Elokuun #hoorayhaaste – Hooray for Squats

  5. Paluuviite: Syyskuun #hoorayhaaste – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s