SuperTreenit 2019 – oletko valmis?

Kylläpäs aika juoksee, nimittäin SuperTreenit ovat jo viikon päästä! Olen ihan täpinöissäni, mutta täytyy malttaa vielä hetki, ennen kuin pääsee kokeilemaan uusia treenejä ja kuuntelemaan inspiroivia luentoja.

Viikkoa ennen SuperTreenejä pukkaa kiirettä, joten kävin hakemassa lippuni Jumppalasta jo viime torstaina. Jos olet ostanut liput, mutta et ole vielä niitä hakenut, niin se onnistuu klo 9.30-15 välillä aina torstaihin 7.3.2019 asti.

Omat valintani vuoden 2019 SuperTreeneihin ovat seuraavat:

LUENNOT:

 • 10:15 AKTIIVILIIKKUJAN VAMMOJEN EHKÄISY JA PALAUTUMINEN (MM)
 • 11.15 HALLITSE HYVINVOINTIASI (KYLPYLÄ) 
 • 12:45 HYVÄ RAVINTO – TUNNISTA HUUHAA (MM)

TREENIT:

 • 13:45 VOIMAKAS KEHO (KYLPYLÄ) 
 • 14:45 REGGAETON (KYLPYLÄ) 

Ehkä eniten odotan Kipan eli Kira Tiivolan näkemistä, koska en vaan saa tarpeekseni tuon mahtimimmin energiasta. Olisi hauskaa vaihtaa Kiran kanssa pari sanaa ennen hänen ”Hallitse hyvinvointiasi” -luentoaan, mutta katsotaan nyt ehtiikö! Vartin siirtymisajat ovat aika tiukat, varsinkin kun pitää ehtiä Maijamäen liikuntahallista kylpylään toiselle luennolle.

Tiukoista siirtymisajoista puheen ollen! Ajattelin laittaa vielä muutamat vinkit siihen, miten saat treenipäivästäsi onnistuneen.

5 VINKKIÄ SUNNUNTAILLE:

 • Sekä kylpylästä että Maijamäen liikuntahallista löytyy maksuton narikka, johon kannattaa jättää isot laukut ja talvitakit.
 • Jos et aio käyttää tuntilappuasi, palauta se infoon. Infosta voi myös tiedustella vapaita paikkoja muille tunneille ja luennoille.
 • Eväs- ja tuotekassit jaetaan Maijamäen liikuntahallissa klo 10-14. Täytä infovihkosen eväslipuke etukäteen ruuhkan välttämiseksi!
 • Varaudu siihen, ettet välttämättä ehdi vessaan tai syömään eväitä tuntien välissä. 15 minuuttia on lyhyt aika, joten parempi olla reipas tai varata päivään pidempiä taukoja.
 • Älä ahnehdi! Jos osallistut varattujen tuntien lisäksi päälavan jumppiin tai saat ylimääräisiä tuntilappuja infosta, voi päivän aikana tulla helposti väsy. Muista siis riittävä palautuminen ja nesteytys.

Toivottavasti olet yhtä innoissasi tämän vuoden SuperTreeneistä kuin minäkin ja tulet viettämään ihanan päivän. Tule ihmeessä juttelemaan ja kertomaan fiiliksiäsi paikan päällä, jos bongaat minut. Tunnusmerkkeinä todennäköisesti hiestä märkä pää ja Darth Vadermainen hengitys! 😁

Viikon päästä mennään – YEY!

Oletko tulossa SuperTreeneihin? Kerro, mitä tunteja valitsit ja miksi! Tai mitä treeniä odotat eniten?

Elina

SuperTreenit 2019

Yksi vastaus artikkeliiin “SuperTreenit 2019 – oletko valmis?

 1. Paluuviite: Hyvinvointi edellä – SuperTreenit 2019 – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s