Hyvinvointi edellä – SuperTreenit 2019

SuperTreenit 2019, Naantalin Kylpylä

SuperTreenit teki sen taas! Tapahtuma sai nimittäin jälleen hymyn kasvoilleni ja antoi treenimotivaatiota koko kevääksi! Sunnuntaina 10.3.2019 Naantalin Kylpylä ja Maijamäen liikuntahalli täyttyivät iloisista ja motivoituneista liikkujista, joille tarjottiin laaja valikoima treenejä ja luentoja. Itse kävin kuuntelemassa kaksi luentoa ja tekemässä kahdet treenit. Viime vuoteen verrattuna se oli oikein sopiva määrä enkä ollut täysin poikki tapahtuman jälkeen. Silti päivään mahtui paljon vauhtia ja hyvää meininkiä.

Aktiiviliikkujan vammojen ehkäisy ja palautuminen

Luennoilla sain pohdittavaksi tärkeitä hyvinvointiini liittyviä asioita. Marko Yrjövuoren luennolla ”Aktiiviliikkujan vammojen ehkäisy ja palautuminen” käsiteltiin mm. ryhtiä ja huonon treenitekniikan vaikutuksia kehon kipeytymiseen, jumehin ja virheasentoihin. Lisäksi puhuttiin harjoittelun kuormituksesta, järkevästä treenaamisesta ja palautumisesta. Se oli hyvin mielenkiintoinen luento, jonka Marko veti hyvällä huumorilla teknisistä ongelmista huolimatta.

Hallitse hyvinvointiasi

Kira Tiivolan luento ”Hallitse hyvinvointiasi” oli hyvin tiivistetty ja tietenkin huumorilla höystetty tietopaketti hyvinvoinnin eri osa-alueista. Sen lisäksi että luennon aikana lyötiin mielenkiintoisia faktoja pöytään, Kipa sai kaikki kuuntelijat pohtimaan omaa hyvinvointiaan ja sitä, miten se toteutuu omassa arjessa. Piti miettiä, minkä arvosanan omalle hyvinvoinnille antaisi nyt ja minkä sen haluaisi olevan; mitkä hyvinvoinnin osa-alueet toteutuvat jo nyt ja mihin haluaisi kiinnittää paremmin huomiota. Luennolla tuli tärkeää asiaa erilaisista uskomuksista, jotka vaikuttavat käyttäytymiseemme, arvoista, joita pidämme ehkä tärkeinä, mutta emme toimi niiden mukaisesti, sekä sisäisestä motivaatiosta, joka on ratkaiseva tekijä tavoitteiden saavuttamisessa. Olisin voinut kuunnella tätä luentoa vielä toisenkin tunnin!

Kira Tiivola ja Elina Bergroth
Ihana Kipa! /

Voimakas keho

Valitsemani treenit tarjosivat uusia ideoita liikkumiseen, sopivasti haastetta sekä onnistumisen fiiliksiä. Fysicin Ismon vetämä ”Voimakas keho” oli monipuolinen, koko kropan salitreeni. Treenipaikkana toiminut Naantalin Kylpylän avara ja valoisa OLOFitness-kuntosali oli oikein kiva uusi tuttavuus. Tykkäsin siitä, että laitteita ja välineitä riitti isommallekin porukalle. Lisäksi oli hyvä, että Ismo opasti porukkaa aina kun tuli kysyttävää liikkeistä ja tekniikoista.

Reggaeton

Toisena treeninä oli Reggaeton-tanssitunti, jonka veti Tanssistudio Flaman perustaja Anna Tolppa. Tunti oli yllättävän raskas, mutta rakastin kyllä joka hetkeä. Kävimme läpi hauskaa koreografiaa Daddy Yankee & Snow – Con calma biisin tahtiin. Ohjaaja Anna on hyvin valoisa ja hymyileväinen persoona, joka toi tunnille paljon positiivista energiaa. Itse koin onnistuvani koreografiassa tosi hyvin, joten ajatuksena olisi nyt keväämmällä tutustua Flaman tuntitarjontaan paremmin. Olisiko siinä kenties hoorayhaasteen aineksia? 🙂

Tällaiset SuperTreenit tällä kertaa! Olitko sinä paikalla? Mistä tunneista tykkäsit eniten? Kerro fiiliksiäsi tapahtumasta kommenteissa!

Elina

LUE MYÖS NÄMÄ:

SUPERTREENIT 2019 – OLETKO VALMIS?

JOOGAA JA TÄSSÄ HETKESSÄ OLEMISTA – SUPERTREENIEN HYVÄN OLON ILTA

SUPERTREENIT 2019 + ARVONTA

JÄLKIFIILISTELYT SUPERTREENEISTÄ 2018

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s