Ihana brunssi Mama Bear puurobistrossa

Puurobistro Mama Bear

Jos suunnittelet reissua Tampereelle tai olet Tampereella, niin suosittelen poikkeamaan Mama Bear puurobistrossa. Mama Bear on kyllä yksi kivoimmista kahviloista, joissa olen käynyt. Se oli niin tunnelmallinen ja ruoka oli niin hyvää, että unohdin ajankulun ja meinasin myöhästyä sovitusta menosta. Tämä puurobistro on oikea paikka sinulle, joka nautit kiireettömistä brunsseista ja rauhallisista kahvihetkistä ystävien kanssa.

Mama Bearissa myydään ihania herkkuja! Smootheja, raakasuklaata, leivoksia, erikoiskahveja ja tietenkin puuroa. Mieleeni jäi ainakin ihana, pitkään haudutettu puuro sekä iso valikoima erikoiskahveja. Kahvilan ruuat tai juomat eivät sisällä gluteenia, lehmänmaitoa tai valkoista sokeria, joten ne sopivat hyvin myös erikoisruokavaliota noudattaville.

Mama Bear Puurobistro Tampere
Mama Bear Puurobistro Tampereella
Mama Bear raakasuklaa
Raikas smoothie Mama Bear
Maukas puuro Mama Bearissa
Brunssi Mama Bearissa
Punajuurilatte Mama Bear

Mama Bearissa on kahvilan lisäksi myös kaunis tila, jossa järjestetään mm. rentoutumis- ja mindfulness-tunteja. Minusta tila vaikutti tosi viihtyisältä ja rauhalliselta, ja pystyisin varmasti rentoutumaan siellä täysin.

Oletko koskaan käynyt Mama Bearissa? Kerro kokemuksiasi, jos olet! Itse aion ainakin palata tähän söpöön kahvilaan aina uudestaan ja uudestaan. Koskahan sitä lähtisi uudemman kerran Tampereelle? 🙂

Ihanaa viikonloppua!

Elina

2 vastausta artikkeliin “Ihana brunssi Mama Bear puurobistrossa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s