Huhtikuun #hoorayhaaste

@thatmatilda ja @hoorayforsquats x Irti Maasta

Heipputihei! Ihava kevät ja huhtikuu ovat täällä! Nyt pääsee jo lenkkeilemään ilman hanskoja ja pipoa, kun aurinko lämmittää kivasti. Saan ihan hirveästi energiaa keväästä ja toivon mukaan myös D-vitamiinivarastoni alkavat pikkuhiljaa täyttyä!

Kuten vuoden alussa lupasin, laitan joka kuukauden ensimmäisenä päivänä uuden haasteen pystyyn. Haasteen tarkoituksena on kokeilla jotakin uutta lajia, tai jotain sellaista, mitä ei ole pitkään aikaan tehnyt. Tammikuussa se oli trampoliinipuisto, helmikuussa hiihto tai luistelu ja maaliskuussa kiipeily.

Maaliskuussa käytiin kiipeilemässä

Maaliskuussa käytiin kiipeilemässä Irti Maasta Raisiossa Matildan ja hänen kummipoikansa kanssa. Edellisestä kerrasta oli kulunut jo vuosi, joten oli hyvä aika kokeilla kiipeilyä uudestaan.

Kiipeily oli itselleni aika haastavaa! Pelkään nimittäin korkeita paikkoja aika paljon. Ja vielä enemmän pelkään sitä laskeutumista. Onneksi meidän mukana oli rohkea ekaluokkalainen, joka tsemppasi ja neuvoi! 🙂

Pienen alkukankeuden ja yhden pyllähtämisen jälkeen huomasin kuitenkin, etten ole kiipeilyssä ihan surkea. Pääsin muutaman seinän aika nopeasti läpi ja minulla riitti voimia vetää kroppani ylös hankalissakin paikoissa. Loppujen lopuksi kiipeily oli tosi hauskaa, ja aionkin käydä kiipeilemässä useammin.

Irti Maasta Raisio
@thatmatilda Irti Maasta
Irti Maasta Raisio 2019
Irti Maasta Raisio

Hoorayhaaste 4: Tanssi

Tämän kuukauden #hoorayhaaste on tanssi! Eli homman nimi on aika yksinkertainen: voi käydä testaamasssa vaikka ilmaisia tanssitunteja jossain tanssistudiossa, vetäistä pienet tanssit kuntosalilla sarjojen välissä tai ihan vaan pistää tanssien kotona.

Itse olen harrastanut tanssia joskus nuorempana ja omat suosikkini ovat aina olleet hip-hop ja muut sellaiset ”isojen liikkeiden” tanssilajit. Inspiraation kuukausihaasteelle sain itseasiassa silloin, kun kokeilin Reggaetonia SuperTreeneissä. Sen veti tanssistudio Flaman perustaja Anna Tolppa, jolle luvattiin tulla testaamaan muitakin tunteja paikan päälle. Joten nyt huhtikuussa suuntaan Flamaan!

Kannustan jokaista lukijaani eli sinua siellä ruudun toisella puolella ottamaan haasteen vastaan! Ai mitäkö sinä siitä saat? No tietenkin hyvää mieltä ja uusia kokemuksia. Ja ehkä kipinän jatkaa haastetta koko vuoden!

Nyt ei muuta kuin hommiin! Ota tämä kuukausihaaste vastaan näin:

Osallistu laittamalla kuva, video tai tarina instagramiin hashtagilla #hoorayhaaste (jos laitat tarinan niin muista tägätä @hoorayforsquats) niin pääsen katsomaan ja repostaamaan teidän hauskoja kuvia ja videoita! 

Tykkäätkö tanssia? Vai koetko, että sinulla on kaksi vasenta jalkaa?

Aurinkoista ja lämmintä huhtikuun alkua,

Elina

Aikaisemmat haastepostaukset löydät tästä:

TAMMIKUU

HELMIKUU

MAALISKUU

3 vastausta artikkeliin “Huhtikuun #hoorayhaaste

  1. Paluuviite: Heinäkuun #hoorayhaaste – Hooray for Squats

  2. Paluuviite: Elokuun #hoorayhaaste – Hooray for Squats

  3. Paluuviite: Syyskuun #hoorayhaaste – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s