Ideoita työporukan illanviettoon

*sisältää mainoslinkkejä

Mielestäni on mahtavaa, että työpaikallani järjestetään aina välillä yhteistä tekemistä koko työporukalle ja käydään yhdessä syömässä. Se rakentaa hyvää työilmapiiriä, kun pääsee silloin tällöin tuulettumaan työpaikan ulkopuolelle kivojen aktiviteettien tai hyvän ruuan pariin. Kun työajalla tapahtuva vuorovaikutus rajoittuu enimmäkseen työasioihin, on virkistävää päästä juttelemaan ja tutustumaan työkavereihin rennommassa ympäristössä.

Tänään olemme menossa pienemmällä työporukalla keilaamaan Turun Bowleriin ja sitten syömään ravintola Hüggeen. Vaikka puheenaiheet tulevatkin välillä sivuamaan työasioita, juttelemme varmasti suurimmaksi osaksi niitä näitä ja nautimme illasta. Koska työskentelemme hyvin tiiviisti, on tärkeää, että välillämme vallitsee luottamus ja tunne siitä, että voidaan puhua toisillemme suoraan, kertoa ongelmista ja myös nauraa yhdessä. Tällaista luottamuksen ilmapiiriä rakennetaan nimenomaan hetkinä, jolloin emme ole niin uppoutuneita työrutiineihin, vaan vaihdamme ajatuksia ja kohtaamme toisemme työkuplan ulkopuolella.

3 ideaa työporukan illanviettoon

Ajattelin koota tähän muutamia ideoita työporukan virkistyspäivään, joista ainakin itse nautin / nauttisin kovasti. Toki meitä on moneen lähtöön ja kaikki aktiviteetit ja ideat eivät iske ihan kaikkiin. Jos kuitenkin kaipaat ideoita työpaikan illanviettoon, tässä tulee!

  1. Flowpark! Näitä seikkailuhuvipuistoja löytyy Suomesta ainakin viisi ja yksi niistä sijaitsee Turussa. Kävimme kerran työporukalla siellä kiipeilemässä, ja se oli itseasiassa ensimmäinen kertani Flowparkissa. Voin sanoa, että oli aika jännää, kun pelkään korkeita paikkoja. Kävin kuitenkin mukavuusalueeni ulkopuolella ja sain työkavereilta paljon tsemppejä, mistä jäi pelkästään hyvä fiilis. Flowpark tarjoaa mahdollisuuden rakentaa seikkailupäivän ympärille erilaisia kokouspaketteja sekä muita oheispalveluita, eli kannattaa kysellä lisää, jos haluaa järjestää siellä vaikkapa tykypäivän.
  2. Keilaus!* Keilaus toimii niin kaveriporukalla kuin työporukallakin. Kaikista hauskinta on hajottaa ne tiiviit porukat ja laittaa samaan joukkueeseen ihmisiä eri osastoilta. Tällä tavalla voi oppia tuntemaan niitä työkavereita paremmin, joiden kanssa ei kauheasti ole työpaikalla tekemisissä. Pian tosiaan mennään neljän hengen työporukalla keilaamaan Turun Bowleriin, josta varasin keilaradan tunniksi vain 12 eurolla Offerilla-palvelusta (tästä*). Eli jos haluat säästää, niin kannattaa ehdottomasti tarttua tarjoukseen! Lisäksi, Offerillan* palveluista saa nyt 10% alennusta, kun syöttää kassalla koodin superviikko10 (alle 500€ ostos, vain 14.4.2019 asti).
  3. Trampolin Park! Trampoliinipuistoja löytyy ainakin neljältä paikkakunnalta ja kirjoitinkin jo aiemmin kokemuksiani Turun trampoliinipuistosta täällä. Olen kyllä sitä mieltä, että tämä aktiviteetti toimii myös isommalla työporukalla ja on täydellinen tiimihengen kasvattamiseen. Trampoliinilla hyppiminen ei tietenkään sovi kaikille, eivätkä kaikki siitä varmasti tykkää, mutta kannustan silti kokeilemaan. Koko tramppapuisto on muuten mahdollista varata yrityksen omaan käyttöön ja saada ryhmäkohtaista ohjausta ja ohjelmaa. Tsekkaa lisää tästä!

Toivottavasti sait tästä vinkkejä tuleviin tykypäiviin ja inspiraatiota viettää enemmän aikaa työporukalla. Jos sinulta löytyy muita hyviä ideoita, niin laita ihmeessä kommenttiboksiin – lukisin niitä mielelläni!

Mukavaa keskiviikkoa!

Elina

2 vastausta artikkeliin “Ideoita työporukan illanviettoon

  1. saimi

    Kivoja ideoita! Minä olen myös miettinyt hieman ideoita tyky-päivään, Esimerkiksi snooker voisi olla myös melkol toimiva, meillä aika pieni työporukka. Harvoin kokoonnutaan työn ulkopuolella, joten olisi kiva kehittää jotain spesiaalia. Hauskan kuuloinen tuo trampoliinipuisto.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s