Menovinkki: Jäätelö- ja suklaakarnevaali 2019

Jäätelö- ja suklaakarnevaali 2019

Jäätelökausi on nyt virallisesti alkanut, koska koko viikon ulkona on ollut lämmin sää ja pärjää illallakin hyvin ilman takkia! Aionkin viettää tämän viikonlopun terassilla jäätelöstä nauttien. Sen lisäksi suunnitelmissa on käydä Helsingissä maistelemassa jäätelöitä ja suklaita vuoden herkullisimmassa tapahtumassa, eli Jäätelö- ja Suklaakarnevaaleilla!

Jäätelö- ja suklaakarnevaali järjestetään nyt toista kertaa 26 – 28.4.2019 ja miljöönä toimii Helsingin Kaapelitehdas. Ohjelmassa on muun muassa vuoden jäätelön ja suklaan valinta, sirkusesityksiä ja luentoja. Paikan päällä on mahdollista tutustua uutuusmakuihin ja suklaa- sekä jäätelömaailman trendeihin. Itse olen tietenkin innoissani siitä, että pääsen maistelemaan kaikenlaisia uusia makuja, niin jäätelöä kuin suklaatakin.

Jäätelökausi on korkattu!

Korkkasin omalta osaltani jäätelökauden maistelemalla kahta uutuusmakua – 3 kaverin Paahdettu manteli ja toscakastike -jäätelöä, sekä Alpron Manteli ja suolainen kinuski -jäätelöä. Molemmat ovat kasvipohjaisia jäätelöitä, joiden maut ja koostumus olivat erittäin positiivinen yllätys. Sekä 3 kaveria, että Alpro ovat mukana myös karnevaaleilla monien muiden kumppaneiden lisäksi.

Uutuusjäätelöt testissä
3 kaveria uutuusjäätelö

3 kaverin jäätelö on tehty cashewpohjaan, eikä kookoskermaan, mikä miellyttää ainakin omia makunystyröitäni. Ei siinä, ettenkö tykkäisi kookoksesta, monessa vegaanijätskissä nyt vaan maistuu se kookos aika vahvasti ja cashew tuo jätskiin kivaa vaihtelua. Se, että jäätelössä on normaalia vähemmän sokeria, oli sekin iso plussa. Tästä tuli saman tien oma suosikkini!

3 kaverin jäätelö

Alpron jäätelö oli hyvin miellyttävä ja täyteläinen, eikä siitäkään heti arvaisi, että on kasvipohjainen. Tässäkin oli normaalia vähemmän sokeria, mistä isot propsit. Maultaan tämä on Alpron jätskeistä ehdoton suosikkini!

Alpron vegaanijäätelö

Kuten varmaan tuli jo selväksi, rakastan pähkinäistä makua ja minusta se toimii erittäin hyvin jäätelöissä. En ihan kauheasti syö hedelmäisiä tai marjaisia jätskejä, ja itseasiassa en ole koskaan tykännyt suklaajäätelöstä! Ihan perus suklaa kyllä maistuu. 🙂

Karnevaaleille!

Jatkan jätskifiilistelyjä huomenna karnevaaleilla ja toivottavasti törmätään siellä! Jos sinulla ei ole lippua herkkufestareille ja haluat päästä fiilistelemään karnevaalitunnelmaa, niin tapahtumaan kyllä pääsee vielä. Viimeisimmän tiedon mukaan lippuja olisi jäljellä sunnuntain aamupäivälle klo 10:00-14:00 sekä iltapäivälle klo 14:30-18:30. Muuten tapahtuma on loppuunmyyty!

Mikä on sun ihan lemppari jäätelösi? Ja oletko jo maistanut vegaanijäätelöä? Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan kasvipohjaisia jätskejä, vaikka et maitoa normaalisti välttelisikään. Olen aika varma, että löydät maitopohjaisten jätskien rinnalle uusia vegaanisuosikkeja!

Aurinkoista viikonloppua!

Elina

TAPAHTUMAN SIVUT

3 vastausta artikkeliin “Menovinkki: Jäätelö- ja suklaakarnevaali 2019

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s