Pysyvä muutos 8 viikossa

*kaupallinen yhteistyö Voittavat Tavat

Terkkuja aurinkoisesta Kreikasta! Ensimmäinen kesälomaviikkoni on tullut päätökseen, pakkasin juuri matkalaukkuni paluumatkaa varten ja päätin istahtaa hetkeksi hotellin aulaan naputtamaan blogia. Huomenna suuntaan takaisin Suomeen ja vietän muutaman rennon viikon kotona ennen töihin paluuta.

On ollut oikein virkistävää viettää nämä päivät äitini kanssa, syödä herkullista ruokaa ja nauttia lämmöstä ja auringosta Lichnos Beachilla. Olen kuunnellut äänikirjaa, käynyt joogassa, nukkunut yli 8 tunnin yöunia ja ollut stressaamatta yhtään mistään.

Vaikka aluksi ajattelin, että voisin ihan hyvin blogata ja somettaa täältä, luovutin asian suhteen jo ensimmäisenä päivä, kun wifi ei suostunut pelaamaan hotellihuoneessamme lainkaan. Nyt voin sanoa, että hyvä niin. Ruutuaikani pieneni melkein puolella ja eipä mennyt loma kännykkää tuijottaen. Julkaisen niitä matkakuvia sitten myöhemmin ja kyllä blogia ehtii kirjoittaa kotonakin.

Seuraavat pari kesälomaviikkoa aion käyttää aikaani itseni kehittämiseen, uuden oppimiseen ja itsetutkiskeluun. Nyt kun kalenterini näyttää olevan puoliksi tyhjä, siihen pystyy oikeasti paneutumaan. Huomaan, että hektisessä arjessani ei tällaiseen ole aina aikaa, joten lomalla pyrin rauhoittumaan ja keskittymään näihin itselleni tärkeisiin asioihin. Kenties tuo jää päälle, kun on aika palata taas arkeen.

Muutos-verkkovalmennus

Maanantaina 3.6. alkaa Voittavien Tapojen uusi MUUTOS-valmennus*, joka kestää 8 viikkoa eli heinäkuun loppuun. Olen innoissani tästä verkkokurssista, koska se tarjoaa loistavat työkalut oman jutun löytämiseen, itsensä johtamiseen ja tavoitteisiin pääsemiseen.

Vaikka alkuvuosi 2019 on mennyt siihen, että olen opetellut kuuntelemaan itseäni ja kroppaani enemmän, priorisoimaan, suunnittelemaan, ennakoimaan ja niin pois päin, on siinä edelleen hakemista. Koen vieläkin, että minun on vaikeaa löytää se itselleni tärkein juttu ja keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Multitaskaan edelleen ihan hulluna, vaikka tiedän että se ei auta saavuttamaan omia tavoitteitani. Päivässä tuntuu edelleen olevan liian vähän tunteja vaikka kuinka yritän priorisoida.

Käytössäni oli alkuvuodesta Voittavat Tavat -kirja, josta koin olevan paljon apua (voit lukea kokemuksiani kirjasta täältä). Muutos-verkkovalmennus vie tavoitteiden saavuttamisen ja muutoksessa onnistumisen aivan uudelle levelille. Kurssi tarjoaa laajan tietopaketin onnistuneesta muutoksesta 40 videon ja yli 100-sivuisen e-kirjan muodossa. Kaikki kurssimateriaalit perustuvat tutkittuun tietoon, joka on puristettu käytännönläheiseen muotoon. E-kirja sisältää myös harjoituksia, joiden on tarkoitus kehittää itsetuntemusta ja auttaa matkalla kohti muutosta.

Muutos verkkovalmennus Voittavat Tavat
Muutos verkkovalmennus

Tule mukaan Muutos-verkkovalmennukseen

Jos olet kiinnostunut itsensä johtamisen kehittämisestä, pysyvien tapojen luomisesta ja yleisen hyvinvoinnin edistämisestä, niin Muutos-verkkovalmennus on sinua varten. Käy lukemassa lisää ja ilmoittaudu valmennukseen tästä linkistä. Valmennus alkaa 3.6. ja kestää kahdeksan viikkoa.

Koodilla HOORAY saat valmennuksen hinnasta 10% pois!

Mukavia kesäkuun ensimmäisiä päiviä!

Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s