Helppo resepti: vegaaninen pinaattipestopasta

Vegaaninen pesto pinaatista

*sisältää mainoslinkkejä

Kaunista sunnuntaita ihmiset! Toivottavasti olette nauttineet näistä upeista kesäpäivistä yhtä paljon kuin minäkin.

Viimeiset kolme viikkoa olen ollut kesälomalla, pitänyt hieman blogi- ja sometaukoa ja keskittynyt vain olemaan. Se on kieltämättä tehnyt tosi hyvää. Mutta pitkän postaustauon jälkeen on taas energiaa ja paljon juttuja, joita haluaisin jakaa teidän kanssanne.

Tällä kertaa se on nopea ja maukas vegaaninen resepti, joka sopii erinomaisesti kesäpäivän lounaaksi. Sen valmistamiseen ei mene kauheasti aikaa, se on täyttävä ja toimii tosi hyvin vaikkapa treenin jälkeen palauttavana ateriana. Toimii sekä lämpimänä, että kylmänä. Ottakaa talteen!

Vegaaniruokavalio ja reseptit

Kikhernepasta, tofu ja pinaattipesto

 • 1/3 pkt kikhernepastaa
 • 100 g tofua (Jalotofu, makuna kylmäsavu / marinoitu)
 • paistamiseen 1 tl öljyä
 • suolaa ja pippuria

Pinaattipesto (​2 annosta)​

 • 150 g pakastepinaattia
 • 4 rkl oluthiivahiutaleita (tämä antaa juustomaisen maun)
 • 4 tl oliiviöljyä
 • hiukan sitruunamehua
 • mustapippuria
 • valkosipulijauhetta

Ohje: Keitä pastaa muutaman minuutin ajan pakkauksen ohjeen mukaan. Jätä napakaksi ja huuhtele kylmällä vedellä. Valmista pesto: sulata pinaatti nopeasti pannulla tai mikron kestävässä mukissa ja sekoita siihen muut peston ainekset. Revi tofu pieniksi paloiksi ja paista sitä pannulla öljyssä, kunnes pinta saa väriä. Sekoita pasta ja pesto. Lisää ripaus suolaa ja pippuria, sekä tofu. Nauti!

Muutama vinkki:

Suosittelen sulattamaan peston pannulla, silloin siitä poistuu ylimääräinen neste, eikä pestosta tule liian juoksevaa. Lisää rakennetta pestoon voit tuoda halutessasi myös auringonkukansiemenillä tai pinjansiemenillä (paahda pannulla ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi). Pinaatti on maultaan aika mieto, joten pastaan voi tuoda lisää makua muilla yrteillä, esim. basilikalla tai rucolalla.

Maikki Marjaniemi 30 päivän vegaaniruokasuunnitelma
Maikki Marjaniemi ruokavalio
Helppo pestoresepti pinaatista

30 päivän vegaaniruokasuunnitelma

Pinaattipeston resepti on Maikki Marjaniemen 30 päivän vegaaniruokasuunnitelmasta*, joka sisältää lukuisia muita reseptejä, ohjeita mealpreppaukseen ja valmiita ostoslistoja. Lisäksi kurssilla on painavaa asiaa ruokavaliomuutoksesta, ruokailutavoista sekä ruokasuhteesta.

Jos kaipaat tietoa vegaaniruokavalion toteuttamiseen tai uusia ideoita vegaanikokkailuun, niin suosittelen tutustumaan tähän 30 päivän vegaaniruokavalmennukseen. Blogini lukijana saat tämän monipuolisen, 30 päivän vegaaniruokasuunnitelman alennettuun hintaan, vain 47 € (norm. 97 €). Jos kiinnostuit, tarjous ja lisätiedot kurssista löytyvät tästä linkistä.*

Elina

Vegaanipesto pinaatista

Yksi vastaus artikkeliiin “Helppo resepti: vegaaninen pinaattipestopasta

 1. Paluuviite: Helppo resepti: kasviswrapit – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s