Miten hoidan ihoani? Kiireisen kuntoilijan ihonhoitotuotteet

Kiireisen kuntoilijan ihonhoitovinkit

*sisältää mainoslinkkejä

Jos nyt ollaan täysin rehellisiä, niin olen hyvin laiska mitä tulee ihonhoitoon. Eli omalla kohdallani mitä helpompi ja nopeampi, sen parempi. Siksi en ole koskaan innostunut monivaiheisista ihonhoitorutiineista, vaan minulle riittää ne muutamat.

Tuntuu, että kiireessä en edes ehdi miettimään ihonhoitoa, kun tulee suhailtua töistä salille, salilta kauppaan, kaupasta kotiin ja melkeinpä suoraan petiin. Viikonloppuisin on onneksi rauhallisempaa ja tulee tehtyä enemmän ihonhoitojuttuja.

Käytän mielestäni ihan hyviä ihonhoitotuotteita, koska en halua laittaa iholleni ihan mitä tahansa. Joitakin tuotteita käytän päivittäin ja joitakin taas harvemmin. Seuraavaksi esittelen teille ainakin osan niistä tuotteista, joita käytän ja jotka olen kokenut itselleni tarpeellisiksi.

Kosteuttavat seerumit // ihon hyvinvointi

Kosteuttava ja suojaava seerumi

Käytän seerumia joka aamu niin, että levitän sitä puhtaalle iholle, jonka jälkeen laitan päivävoidetta (paitsi tosi kuumina päivinä). Tällä hetkellä käytän Laveran Anti-Pollution Hydro Effect -seerumia, joka levittyy tosi hyvin. Sen jälkeen iho ei jää tahmean tuntuiseksi, kuten joidenkin seerumien kohdalla ja mielestäni vaikutus on hyvinkin kosteuttava. Iso plussa siitä, että tuote on luonnonkosmetiikkaa.

Ennen Laveran seerumia käytin pitkään The Ordinaryn Matrixyl 10% + HA -seerumia, jolla pitäisi olla anti-aging vaikutus, eli hyvä valinta juonteiden häivytykseen. Tässä on kirkas ja juokseva koostumus, mutta jättää ihon ainakin hetkeksi melko tahmaiseksi. Imeytyy kyllä lopulta hyvin. Tämä puteli on melkein loppu, mutta ostaisin varmasti uudestaan.

Lavera seerumi // Hyvinvoinnin.fi

Laveran seerumi *TÄÄLTÄ.

The Ordinary kasvoseerumi

The Ordinaryn seerumi TÄÄLTÄ.

Päivävoide, CC-voide ja itseruskettavat tipat

Päivävoiteen suhteen en ole uskollinen vain yhdelle tuotteelle tai merkille. Kun saan yhden purnukan tyhjäksi, niin ostan jonkun mahdollisimman geelimäisen, ihon melko mataksi jättävän voiteen. Olen tykännyt tosi paljon Biothermin Aquasource Everplump -päivävoiteesta ja Nivean Cellular Anti-age Day Cream SPF 15 -päivävoiteesta, koska ne tuntuvat sopivan iholleni tosi hyvin. Nivean voiteessa on SPF 15, josta iso plussa. Biothermin päivävoide pääsi loppumaan pari viikkoa sitten, joten se ei päässyt mukaan kuviin, mutta isot suositukset siis sillekin!

Kiireisen kuntoilijan ihonhoitovinkit

Biotherm-päivävoide *TÄÄLTÄ ja Nivean päivävoide *TÄÄLTÄ.

Keväisin ja talvisin käytän usein CC-voidetta tai lisään perusvoiteeseen muutaman tipan Clarinsin Radiance-Plus Golden Glow Booster Face -itseruskettavaa. Silloin ihoni näyttää freesimmältä ja astetta vähemmän kalpealta. Koska ihoni on tosiaan aika vaalea, niin itselleni toimii hyvin Madaran vaalean beige City CC-voide. Se kosteuttaa hyvin ja tarjoaa SPF15 aurinkosuojan.

Seerumi ja itseruskettavat tipat

Clarins itseruskettava *TÄÄLTÄ.

Madara CC-voide vaalea beige // Hyvinvoinnin.fi

Madaran CC-voide *TÄÄLTÄ.

Korealaiset kasvonaamiot

Vaikka ihonhoitorutiinini ovat hyvinkin yksinkertaiset, kaipaan aina välillä hemmottelua. Viikonloppuisin tykkään käyttää kasvonaamioita, varsinkin jos ihossa näkyy kuluneen viikon väsymys. Mitään varsinaista suosikkia minulta ei löydy, vaan tykkään kokeilla aina jotakin uutta.

Useimmiten käytän sheet maskeja tai slice sheet maskeja, eli kankaisia viipalenaamioita, koska ne kosteuttavat hyvin ja ovat lisäksi aika hauskan näköisiä. Silloin tällöin käytössä ovat myös epäpuhtauksia poistavat naamiot. Ostin kerralla aika monta naamiota Elevenista, koska suurin osa maksaa vain pari euroa kappale. Nyt niitä sitten on taas hetkeksi.

Happy Mask kangasnaamiot
Korealaiset aloe-kasvonaamiot
Puhdistavat kangasnaamiot
Korealaiset kasvonaamiot

Korealaiset kasvonaamiot TÄÄLTÄ.

Vartalovoide ja itseruskettavat tipat

Mitä tulee vartalon ihonhoitoon, niin olen siinä kyllä ihan superlaiska. Salin pukkarissa melkein kaikki rasvaavat ihonsa suihkun jälkeen, paitsi minä. Ehkä syy on siinä, että minulla on aina ihan jäätävä jälkihiki treenin jälkeen. Jos laittaisin vielä rasvaa, niin apua.

Yritän kuitenkin rasvata ihoani vähintään viikonloppuisin (joo tiedän, liian harvoin), ja silloin käytän Weledan Almond Body Lotion -vartalovoidetta herkälle iholle. Tämä Weledan luonnonkosmetiikkatuote tuntuu sopivan iholleni hyvin, tuoksuu tosi miedolta, imeytyy nopeasti, eikä tunnu liian rasvaiselta. Sekoitan voiteeseen joskus viitisen tippaa Clarinsin Radiance-Plus Golden Glow Booster Body -itseruskettavaa, mikä tekee ihosta päivettyneen näköisen.

Weleda vartalovoide ja Clarins itseruskettava
Weleda vartaloemulsio // KICKS

Weledan vartalovoide *TÄÄLTÄ.

Clarins itseruskettava vartalolle // KICKS

Clarins itseruskettava *TÄÄLTÄ.

Foreo Luna -ihonpuhdistuslaite

Ostin Foreo Luna Play Plus -ihonpuhdistuslaitteen noin vuosi sitten, ja pakko myöntää, että käytän sitä hyvin harvoin, vaikka tiedän että pitäisi käyttää useammin. Sanotaan, että se puhdistaa ihoa paremmin kuin pelkällä kasvonpesuaineella peseminen. Ja olen kyllä samaa mieltä. Käytin laitetta yhden viikonlopun ajan ja maanantaina iho näytti mielestäni paljon paremmalta. Olen käyttänyt laitetta ohjeen mukaisesti kasvopesun yhteydessä, mutta myös seerumin kanssa, koska sen sanotaan tehostavan seerumin imeytymistä.

Foreo Luna ihonpuhdistuslaite

Foreo Luna Play Plus TÄÄLTÄ.

Tällaiset ihonhoitopoiminnat meikkikaapistani tällä kertaa, tai siis ensimmäistä kertaa. Ajattelin, että avaan omia ihonhoitotottumuksia täällä hyvinvointiblogissani, koska minusta ihonhoito on yksi hyvinvoinnin alueista ja haluaisin panostaa siihen yhtä paljon, kuin esimerkiksi hiustenhoitoon, treeniin ja palautumiseen. Ehkä saisin tämän postauksen myötä myös lisää puhtia hoitaa ihoani säännöllisemmin.

Haluaisitko lukea lisää ihonhoitojuttuja jatkossa? Laita kommenttia! 🙂

Elina

*Psst! Juuri nyt KICKS-verkkokaupassa valitut vartalonhoito- ja aurinkotuotteet -20% (voimassa 24.7.2019 asti).

3 vastausta artikkeliin “Miten hoidan ihoani? Kiireisen kuntoilijan ihonhoitotuotteet

  1. Paluuviite: Luonnonkosmetiikkapäivät – omat poiminnat – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s