Elokuun #hoorayhaaste

Joogaa Turussa - hoorayhaaste

Se olisi viimeinen kesäkuukausi nyt, ja toivottavasti päästään nauttimaan samanlaisista helteistä, joita oli heinäkuussa. Viime kuussa taisin viettää enemmän aikaa ulkona, kuin koko tänä vuonna yhteensä, ja toivottavasti viihdyn paljon ulkona myös elokuussa.

Kuukauden ensimmäinen päivä tarkoittaa uuden kuukausihaasteen heittämistä ilmaan, tai siis teille rakkaat lukijat. Kuukausittain vaihtuvan haasteen tarkoituksena on kokeilla jotakin uutta lajia, tai jotain sellaista, mitä ei ole pitkään aikaan tehnyt. Tammikuussa se oli trampoliinipuisto, helmikuussa hiihto tai luistelu, maaliskuussa kiipeily, huhtikuussa tanssi, touko- ja kesäkuussa pidettiin taukoa haasteesta ja heinäkuussa tehtiin porrastreeni. Kiitos muuten tuhannesti kaikille, jotka otitte osaa – pääsin todistamaan ihan huikeita suorituksia.

Hoorayhaaste 8: Jooga

Tämän kuukauden #hoorayhaasteena on jooga! Valitsin tämän lajin siksi, että viime joogatunnistani on kulunut ihan liikaa aikaa. Nyt kun aloin oikein miettimään, niin puolisen vuotta! Jooga oli helppo valinta myös siksi, että joogata voi missä vaan, kuka vaan. Voi kokeilla olohuonejoogaa, ilmajoogaa, hotjoogaa, yinjoogaa, metsäjoogaa, skumppajoogaa ja vaikkapa SUP-joogaa. Ihan oman fiiliksen mukaan.

Ajattelin korkata tämän haasteen heti huomenna Yin Yoga ja äänimaljarentoutustunnilla. Yoga Nordicin Turun studio viettää kesäloman jälkeen avajaisia 1.-4.8.2019 ja avajaisten aikana kaikki tunnit maksavat vain 7,50€. Sinne siis venymään ja rentoutumaan.

Miltä kuukausihaaste kuulostaa? Toivottavasti sinä siellä ruudun toisella puolella otat haasteen vastaan. Ai mitäkö sinä siitä saat? No tietenkin hyvää mieltä ja uusia kokemuksia. Ja ehkä kipinän jatkaa haastetta koko vuoden.

Nyt ei muuta kuin sopivaa jooga-asanaa hakemaan! Ota tämä kuukausihaaste vastaan näin:

Osallistu laittamalla kuva, video tai tarina instagramiin hashtagilla #hoorayhaaste (jos laitat tarinan niin muista tägätä @hoorayforsquats) niin pääsen katsomaan ja repostaamaan teidän joogakuvia ja videoita! 

Elina

Aikaisemmat haastepostaukset löydät tästä:

TAMMIKUU

HELMIKUU

MAALISKUU

HUHTIKUU

Yksi vastaus artikkeliiin “Elokuun #hoorayhaaste

  1. Paluuviite: Syyskuun #hoorayhaaste – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s