APCON-messujen tärpit + ARVONTA

Ohjelmatärpit APCON-messuille

Muutaman viikon päästä, tai jos tarkkoja ollaan niin 23.8.-25.8.2019, Helsingin Messukeskuksen valtaa Active Physique Convention eli APCON-messut. APCON on suuri fitness- ja fysiikkalajien messu- ja kilpailutapahtuma, jonka tarkoitus on lisätä erilaisten lajien näkyvyyttä ja kiinnostavuutta, sekä kerätä lajeista kiinnostuneet yhteen paikkaan viettämään hauskaa viikonloppua.

Olen aika innoissani tästä tapahtumasta, jossa pääsen todistamaan mielenkiintoisia kilpailuja ja tapaamaan huippu-urheilijoita. APCONin bloggaajana pääsen arpomaan myös yhdelle onnekkaalle kolmen päivän liput messuille, joten skrollaa alaspäin, jos haluat osallistua! Ennen sitä haluan kuitenkin jakaa teille omat messutärppini!

Kenet haluan tavata?

Koska rakastan crossfittiä, niin ensimmäinen messutärppini on tietenkin CrossFit-ammattilaisen, ruotsalaisen Lukas Högbergin tapaaminen. Viime vuoden Crossfit Gameseissa hän sijoittui kolmanneksi ja tämän kesän Gameseissa pääsi sijalle 17, ennen kuin karsiutui top kympistä.

Haluaisin tavata myös Benedikt Magnussonin, joka on voimanostaja ja strongman Islannista. Minusta jokainen, joka kyykkää tai nostaa maasta yli 400 kg, on tapaamisen arvoinen. Lisäksi, minua kiinnostaa nähdä livenä venäläinen voimanoston maailmanmestari Julia Vins eli ”Muscle Barbie”, joka on vasta 23-vuotias. Julia on tosi suosittu somessa, ja hänellä on yli 880 tuhatta seuraajaa Instagramissa.

Mitä haluan nähdä?

Messut ovat avoinna pe 23.8. klo 10.00–18.00, la 24.8. klo 10.00–18.00 ja su 25.8. klo 10.00–18.00, mutta tarkkoja aikatauluja ei vielä ole saatavilla. Itse olen menossa lauantaina ja sunnuntaina, joten sormet ristiin, etten missaa näitä tapahtumia, joita haluaisin päästä katsomaan.

  1. Rebel Open Throwdown. Tämän Crossfit-kilpailun lajit suunnittelevat yhdessä Jonne Koski, Ville Alatalo sekä Lukas Högberg.
  2. Rebel Power FPO Penkkipunnerruksen ja maastanoston SM. Ystäväni pena ja mave ovat totta kai ihan must see!
  3. SCL Strongman Finnish Open 2019. Oon pitkään halunnut nähdä strongman-kisat livenä, niin toivottavasti APCONissa pääsen. Kunnon viihdettä!
  4. Capital Cup – Weightlifting. Kyllä Suomen Painonnostoliiton virallinen kilpailu on nähtävä, jos vaikka saisi omaan tempaus-gameen lisää motia.

Mitä muuta messuilla tapahtuu?

Edellä mainittujen kilpailujen lisäksi messuilla nähdään neljä muutakin lajia, ja kaikista tapahtuman lajeista voi lukea tästä. Ohjelmaan kuuluu myös luentoja ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista, sekä voimailunäytöksiä. Lisäksi paikan päällä pääsee tutustumaan lukuisiin näytteilleasettajiin.

APCONin blogi

Sillä aikaa kun odotat tapahtumaa, voit tutustua Apconin omaan blogiin, jossa on hyviä kirjoituksia ja vinkkejä treenaamisesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Allekirjoittanut on tehnyt sivuille muutaman blogipostauksen, ja pääset tutustumaan niihin näistä linkeistä:

ESITTELYTEKSTI: ELINA, HOORAY FOR SQUATS-BLOGI

RUTIINEISSA ON VOIMAA

Vältä juoksijalle tyypillinen vamma näillä konsteilla

KOLME SYYTÄ SYÖDÄ TATTARIA

Ennen tapahtumaa sinne saattaapi ilmestyä vielä 1-2 kirjoitusta, joten pidä silmät auki!

APCON messujen ohjelmatärpit

ARVONTA

Ja nyt päästään siihen arvontaan! Mikäli haluat voittaa itsellesi kolmen päivän lipun APCON-messuille, niin suuntaa Instagram-tililleni, laita seurantaan @hoorayforsquats ja @apcon_official + tykkää arvontakuvasta + kommentoi kuvan alle jotain mukavan kesäistä tai treeneihin liittyvää!

Eazy breezy lemon squeezy!

Toivottavasti nähdään APCONissa!

Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s