Syyskuun #hoorayhaaste

#hoorayhaaste

Heipsun hei! Kesä on virallisesti ohi, mikä tarkoittaa sitä, että minun lemppari vuodenaika alkaa! *Kaivaa esille kynttilöitä, tsekkaa pataruokareseptejä ja tunkee släbärit sinne, minne eteisen lamppu ei paista*. Rakastan syksyä, pimeneviä iltoja, viileyttä ja tietenkin sitä, että ei ole koko aikaa hiki. Tai ketä mä huijaan, #sweatlife on todellista vuoden ympäri.

Syksyn ensimmäinen päivä tarkoittaa myös sitä, että on aika heittää syyksuun #hoorayhaaste! Jos et ole perillä vuoden alusta heittämistäni haasteista, niin niiden tarkoituksena on kannustaa teitä, blogini lukijoita, kokeilemaan jotakin uutta lajia, tai jotain sellaista, mitä ei ole pitkään aikaan tehnyt. Tähän asti haasteina on ollut trampoliinipuisto, hiihto, luistelu, kiipeily, tanssi, porrastreeni ja jooga.

Elokuussa joogattiin

Elokuussa päätin pitkästä aikaa käydä joogaamassa. Kävin Yoga Nordicilla kokeilemassa hotjoogaa, yinjoogaa ja ilmajoogaa, ja tajusin, miten paljon kaipasinkaan sitä. Oli myös hauskaa nähdä tuttuja ohjaajia ja kavereita, joten mielessä kävi, jospa sitä alkaisi taas joogaamaan ahkerammin.

Hoorayhaaste 9: Luonnossa oleminen

Joogaamisesta jäi päällimmäisenä sellainen fiilis, että se tekee fyysisen olon lisäksi tosi hyvää myös henkiselle hyvinvoinnille, joten päätin ottaa syyskuun haasteeksi jotakin, millä olisi sama vaikutus. Syyskuun #hoorayhaasteeksi valikoitui luonnossa oleminen.

Tässä kuussa haastan teidät kaikki kävelemään metsässä, patikoimaan tai vaeltamaan kansallispuistossa tai vaikka telttailemaan. Syksy on niin täydellinen aika sellaiseen! Pääpointti on olla enemmän ulkona, nauttia Suomen ihanasta syksystä ja ottaa kaikki irti luonnon parantavasta voimasta.

⁠Itse ajattelin käydä tänä syksynä useammin lähimetsässä, jossa on kivasti merkityt reittipolut ja löytyy niin laavua kuin levähdyspaikkojakin.⁠ Voisi olla hauskaa tehdä pitkä patikointiretki metsässä ja ottaa mukaan eväitä ja termoskahvia. Sen jälkeen voi sanoa stressitasoille heipparallat.

Voisi myös käydä uudestaan Kurjenrahkan kansallispuistossa, jossa kävin ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Olisi mielenkiintoista tsekata Pukkipalon kierros tai mennä uudestaan kiertämään Savojärveä. Voit lukea tuosta Savojärven kierroksesta lisää tästä!

Ota haaste vastaan

Miltä syyskuun haaste kuulostaa? Jos se vaikuttaa kivalta, niin kannustan jokaista lukijaani eli sinua siellä ruudun toisella puolella ottamaan sen vastaan. Tällainen haaste tekee varmasti hyvää ja antaa uusia kokemuksia. Ja ehkäpä saat kipinän metsässä olemiseen ihan koko vuodeksi!

Nyt ei muuta kuin hommiin! Ota tämä kuukausihaaste vastaan näin:

Osallistu laittamalla kuva, video tai tarina instagramiin hashtagilla #hoorayhaaste (jos laitat tarinan niin muista tägätä @hoorayforsquats) niin pääsen katsomaan ja repostaamaan teidän hauskoja kuvia ja videoita! 

Joko tiedät, mihin luontokohteeseen lähtisit käppäilemään?

Mukavaa syksyn alkua!

Elina

Aikaisemmat haastepostaukset löydät tästä:

TAMMIKUU

HELMIKUU

MAALISKUU

HUHTIKUU

HEINÄKUU

ELOKUU


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s