Kuvatunnelmia APCON-fysiikkalajitapahtumasta

Tuossa elokuun lopussa käytiin ystäväni Matildan kanssa tsekkaamassa Apcon-messujen tunnelmaa ja ajattelin jakaa tänne messuista muutamia kuvia. Oli tosi kivaa, että yhdessä tapahtumassa oli edustettuna niin mielenkiintoisia lajeja. Eniten mieleen jäivät Street Workout Nordic Championships ja painonnostokisat, joissa nähtiin huikeita suorituksia.

Vaikka messuilla oli paljon mielenkiintoista ohjelmaa ja kivoja näytteilleasettajia, olin hieman pettynyt kävijamäärään. Ei valitettavasti saatu ihan sellaista messupöhinää aikaiseksi, vaikka yritys oli kova. Fysiikkalajeista kiinnostuneille tämä oli varmasti mielenkiintoinen tapahtuma, mutta olisi ollut hauskaa, että muukin kansa olisi löytänyt sinä viikonloppuna messuille. No mutta pistetään lämpimän ja aurinkoisen sään piikkiin!

Tässä pieni kuvakooste messuista ja jos skrollaat vielä alemmas, löydät Matildan tekemän videokoosteen samaisesta tapahtumasta.

Tsekkaa Matildan video messutunnelmista:

Olitko itse APCON-messuilla? Kerro fiiliksiäsi!

Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s