I love me 2019 messutärpit

I love me 2019 messut / hoorayforsquats

Vuoden parhaat messut eli I love me -messut ovat taas aivan nurkan takana! Viime vuoden tapaan päätin laatia blogiin omat tärppini lauantaille ja sunnuntaille, jolloin pääsen itse koko päiväksi nauttimaan tapahtuman tarjonnasta.

Messut sattuvat samalle viikolle omien synttäreiden kanssa, joten olen siellä varmaan ihan juhlatunnelmissa. Olen jopa varannut hotellin, jotta viikonloppu sujuisi mahdollisimman stressittömästi. Seurakin on mitä parhain, eli Matilda lähtee messiin! Voit katsoa viime vuoden tunnelmia Matildan tubesta!

Mutta nyt jaarittelut sikseen, eli tässä tulee tärppilista, jossa kerron ensin, mitä ohjelmaa haluaisin mennä katsomaan ja sitten ne näytteilleasettajat, joiden osastoilla on ihan pakko käydä pyörähtämässä. Jos sinulla ei vielä ole lippua messuille, Instagramissani on vielä tämän viikon ajan käynnissä arvonta, jossa voit voittaa itsellesi ja kaverillesi päiväliput!

I love me 2019 messut
Kuva: Lotta Pellikka Photography

I love me ohjelmatärpit – Lauantai

TFW vs CrossFit, Antti Akonniemi, Johannes ”Hatsolo” Hattunen (19.10.2019, 12:00 – 12:30 Areena). Olen käynyt treenaamassa sekä Training for Warriors -salilla että CrossFit-boxilla, joten tiedän millä tavalla nämä kaksi treenimuotoa eroavat toisistaan. Ihan mielelläni kuitenkin käyn kuuntelemassa, millaista keskustelua tästä aiheesta syntyy.

Haastattelussa Nooralotta Neziri – ravitsemus ja urheilu (19.10.2019, 12:30 – 13:00 Areena). Mielenkiintoinen aihe, josta on hyvä käydä aina välillä kuuntelemassa ja oppimassa uutta.

Wellnessmallit ❤ FOODIN – helpot ja ravitsevat välipala (19.10.2019, 13:00 – 13:30 Areena). Wellnessmalli-finalisteista löytyy tuttuja kasvoja, joten hauskaa käydä tsekkaamassa heidän meininkiä messulavalla.

I love me 2019 messutärpit
Kuva: Lotta Pellikka Photography

I love me ohjelmatärpit – Sunnuntai

Yvette x Martina – syksy 2019 uutuusmalliston energinen muotinäytös (20.10.2019, 11:30 – 12:00 Areena). En ole ihan kauheasti muotinäytöksiä elämäni aikana nähnyt, joten ihan hauskaa päästä paikan päälle tuijottamaan uusia treenivaatteita.

Uni on supervoimasi, Kaisa Jaakkola (20.10.2019, 12:00 – 12:30 Klinikka-lava). Tässä kiinnostaa erityisesti aihe, josta ei todellakaan voi puhua liikaa, sekä puhuja, jonka teksteihin olen törmännyt melko usein.

Areena puhe: Wellnessmalli – Sinustako seuraava sometähti tai sporttimalli? Anni Vallius, Karoliina Koivisto (20.10.2019, 13:00 – 13:30 Areena). Olen seurannut Annia somessa, eli hauskaa päästä kuuntelemaan häntä myös livenä. Olen myös seurannut Wellnessmalli-kilpailua somessa.

Röyhkeyskoulu, Jenni Janakka (20.10.2019, 14:00 – 14:30 Forum). Tätä kannattaa tulla ehdottomasti kuuntelemaan, jos kokee olevansa älykäs, tietää mistä pitää ja mitä haluaa elämältään tai sitten haluaa elämäänsä kaikkea edellä mainittua.

Ravinto treenin pohjalla, Martina Aitolehti (20.10.2019, 14:30 – 15:00 Areena). Mielenkiintoinen aihe, tästä ei voi puhua liikaa.

Wellnessmalli 2019 -finaali (20.10.2019, 15:00 – 16:00 Areena). Olen seurannut sivusilmällä Wellnessmalli-kilpailua Instagramissa, joten kivaa nähdä finalistit myös lavalla. Kävin katsomassa finaalia viime vuonna, ja se oli tosi viihdyttävä.

Tee maailmasta parempi paikka, Tyhjä ajatus -blogin kirjoittaja Saranda Dedolli-Yasa (20.10.2019, 16:30 – 17:00 Forum). Tämä on yksi päivän mielenkiintoisimmista aiheista, koska tässä puhutaan omien jokapäiväisten valintojen vaikutuksesta maailman tilaan. Aiheina mm. vastuullinen ruokavalio, pukeutuminen, kosmetiikka ja matkustaminen.

Tsekkaa myös nämä

I love jooga tuli tutuksi jo viime vuonna, kun kävin skumppajoogatunnilla ja tänä vuonna joogatunteja vedetään kahdessa eri salissa. Käy tutustumassa ohjelmaan tästä!

Messujen treenialueella pääsee kokeilemaan eri lajeja, mm. tankotanssia, Krav Magaa ja Training for Warriors -treeniä!

I love me 2019 messutärpit
Kuva: Lotta Pellikka Photography

Messujen osastotärpit

Ruohonjuuri – osasto 7k128

Ruohonjuuren messuosastolla on mm. ihania herkkuja ja luonnonkosmetiikkaa, minkä lisäksi siellä on mahdollista pyörittää onnenpyörää ja saada luomupalkinto!

Lavera – osasto 7g130

Laveran messuosastolta voi tehdä luonnonkosmetiikkalöytöjä -40% messuhinnoin! Lisäksi näillä messuilla tullaan lanseeraamaan uusia tuotteita!

House Of Organic – osasto 7g128

House of Organicin messuosastolta saa luonnollisia, ekologisia ja eettisiä tuotteita. Heillä on tosi laaja valikoima luonnonkosmetiikkatuotteita ja toivon mukaan hyviä tarjouksia messujen ajan.

Skechers – osasto 7t124

Skechersin messuosastolta olisi tarkoitus napata mukaan jotkut hyvät kavelykengät, taidan iskeä sinne heti kun pääsen messuille.

Weecos – osasto 6s70

Weecosin messuosastolta haluaisin löytää itselleni uudet korvikset. Verkkokaupassa on ainakin ihana valikoima erilaisia koruja!

Hyvinvoinnin Tavaratalo – osasto 6n2

Hyviksen messuosastolla on aina kivaa pyörähtää, sieltä löytyy vaikka ja mitä!

Crazy Coco – osasto 7m131

Viime vuonna ihastuin Crazy Cocon kookosvesiin, koska niissä ei ollut sellaista outoa sivumakua, mitä muissa kookosvesissä on. Täältä on pakko käydä nappaamassa muutama mansikanmakuinen sparkling wellness -juoma messiin!

Shock Absorber – osasto 6m60

On vihdoin tullut aika hankkia uudet treeniliivit, joten tällä kertaa ostan yhdet hyvät sellaiset täältä.

Tässä olivat minun tärppini I love me -messuille tällä kertaa. Oletko sinä tulossa paikalle? Jaa kommenttiboksiin omat tärppisi tai vinkkaa, mihin minun kannattaisi vielä suunnata!

Nähdään messuilla!

Elina

Yksi vastaus artikkeliiin “I love me 2019 messutärpit

  1. Paluuviite: I love me 2019 – mitä jäi käteen? – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s