Reppu selässä syksyisellä patikointiretkellä

Päiväpatikointi - Addnature

*Kaupallisessa yhteistyössä: Addnature

Tänä syksynä olen patikoinut metsässä varmaankin enemmän kuin koko aikuisikäni aikana. Metsän tuoksu, värimaailma ja hiljaisuus vetävät puoleensa yhä useammin hektisen arjen keskellä. Onnekseni asun aivan metsän vieressä, ja pääsen viikonloppujen lisäksi metsään myös kiireisen työpäivän jälkeen.

Kun lähden patikoimaan lähimetsän retkeilyreiteille, otan mielelläni mukaani eväitä, kuumaa juomaa ja tietenkin kameran. Joskus metsässä vierähtää puolisen tuntia, joskus taas useampikin tunti, fiiliksen mukaan. Eniten nautin siitä, kun pääsen kiipeämään kalliolle ihailemaan merta tai katsomaan auringonlaskua. Silloin pakkaan mukaan myös jotakin lämmintä päälle.

Reppu patikointiin Addnaturesta

Testissä Alchemy Equipment Minimalist päiväreppu, 20 l

Viime viikonlopun päiväpatikoinnilla pääsin testaamaan uutta päiväreppuani, jonka tilasin *Addnature-verkkokaupasta juurikin tällaisia lyhyempiä retkiä varten. En pidä repuista, joissa on paljon taskuja, vetoketjuja ja ominaisuuksia, joita en tarvitse, joten valintani oli mahdollisimman minimalistinen päiväreppu. Laajasta reppuvalikoimasta silmiini osui *Alchemy Equipment Minimalist reppu. Tyylikäs ja kestävä 20-litrainen reppu vaikutti monikäyttöiseltä. Metsän lisäksi voisin käyttää sitä myös kaupungilla, ulkomaanreissuilla tai vaikka töissä.

Repussa oli mielestäni hyvin tilaa isohkolle termokselle, eväspurkeille, huiville ja kameralle, ja lisäksi sisätaskuun olisi vielä mahtunut 15″ läppäri. Olisin tarvittaessa mahduttanut reppuun vielä toisen villapaidankin. Pienempään etutaskuun sain kännykkäni, avaimeni sekä lompakkoni. Vaikka päivällä tihkutti, olin varma, että tavarani pysyvät kuivina, koska taskujen YKK AquaGuard -vetoketjut on suunniteltu pitämään repun sisältö kuivana.

Alchemy Equipment Minimalist Päiväreppu
Alchemy Equipment Minimalist Päiväreppu, black marble (2019)
Alchemy Equipment Minimalist päiväreppu kokemuksia

Reppu on mielestäni erittäin hyvännäköinen ja black marble -väri tuo siihen sopivasti särmää. Sisäpuoleltakaan ei särmää puutu, nimittäin repun vuori on jopa hieman futuristinen. Tykkään myös repun sirosta kantokahvasta, joka vetoketjujen tapaan ikään kuin sulautuu muuhun reppuun ja on erittäin miellyttävä kädessä. Selkäpehmusteen ja keveytensä ansiosta reppua oli oikein miellyttävää kantaa (reppu painaa vain 600 g).

Alchemy Equipment reppu kokemuksia
Kestävä päiväreppu retkeilyyn - Addnature
Alchemy Equipment Minimalist päiväreppu Addnature

Ihastuin tähän päiväreppuun niin paljon, että olen jo iskenyt silmäni *Alchemy Equipment City Trek Pack Reppuun, joka on kalliimpi, mutta ihan varmasti hintansa väärti. Toki Addnaturesta löytyy myös halvempia vaihtoehtoja, mutta minusta tuntuu, että once you go Alchemy Equipment, you can never go back.

Testissä Stanleyn Termospullo, 750 ml

Samalla kun tilasin Addnaturesta repun, pistin tilaukseen myös termoksen, sillä en sellaista omista, mutta kuumien juomien nauttiminen patikoinnin aikana kiinnostaa. Minulla ei ole kokemusta siitä, mikä on hyvä tai suosittu tuotemerkki, joten valikoin *Stanleyn Master Series Termospullon sen ulkonäön ja ominaisuuksien perusteella. Tuotekuvaus lupasi, että tämä termos on kestävä, vuotamaton ja pitää juoman kylmänä tai kuumana jopa 27 tuntia, joten tällä mentiin.

Stanley Termos Addnature-verkkokaupasta
Addnature - luotettava verkkokauppa
Stanley termosmuki kokemuksia

Termos on kooltaan 0,75 l eli siihen kaatamaani kuumaa kaakaota sai noin neljän mukillisen verran. Ja tottakai se kaikki meni! Ulkonäöllisesti termospullo on erittäin miellyttävä ja minimalistinen. Sen musta ulkokuori on 1 mm paksua ruostumatonta terästä. Termoksen pinta on kivantuntuinen ja pysyi oikein hyvin kädessä, myös itse mukiosa oli hyvin näppärä! Voisin kuvitella käyttäväni tällaista mukia myös kotona ja töissä, se on sen verran nätti.

Kokemukseni Stanleyn termospullosta olivat kaikin puolin positiivisia mutta pakko vielä mainita muutama lisäpisteitä tuova ominaisuus. Termoksen korkin alapinta on pinnoitettu teräksellä, joten termoksen sisältö ei pääse kosketuksiin muovin kanssa – jes! Lisäpisteitä myös siitä, että termos on tiskikonepesun kestävä. Tämä helpottaa omaa elämääni ainakin silloin, kun patikoinnin jälkeen on taas kiire muualle.

Vinkki! Tämä Stanleyn termos on selkeästikin hyvin suosittu, koska on ollut loppu varastosta muutamaankin otteeseen. Itse odotin muutaman päivän, että tuotetta oli taas saatavilla, ennen kuin tilasin. Jos ei malta odottaa ja tarvitsee hyvän termoksen heti, hyvä vaihtoehto on *saman sarjan 1,3-litrainen termospullo! Verkkokauppa toimittaa tilaukset nopeasti, 3-7 arkipäivän kuluessa, ja jos tilauksen arvo ylittää 99€, niin myös ilman toimituskuluja (norm. vain 5,90€).

Stanley termosmuki Addnature-verkkokaupasta
Addnature verkkokauppa - patikointi
Hoorayforsquats x Addnature

Voita lahjakortti Addnature-verkkokauppaan!

Yhdessä Addnaturen kanssa päätimme ilahduttaa blogini lukijoita järjestämämällä arvonnan, josta voi voittaa 1 kpl 70€:n lahjakortin Addnature-verkkokauppaan! Osallistu arvontaan tutustumalla addnature.fi-verkkokaupan valikoimaan ja kommentoimalla tähän alle lempparituotteesi!⁠

Arvonta suoritetaan 24.10.2019 ja voittajaan ollaan yhteydessä yksityisviestillä. Arvonta on käynnissä myös Instagramin ja Facebookin puolella. Voit siis triplata mahdollisuutesi ja osallistua myös siellä! Onnea!⁠

Elina

34 vastausta artikkeliin “Reppu selässä syksyisellä patikointiretkellä

 1. Kukka

  Tuolla on paljon ihania tuotteita, mutta lemppariksi nousi ”Ocun
  Tsunami – Takki Naiset, yellow”.

  Hyvää syksyä!

  Tykkää

 2. Milla

  Merrellin Moab 2 GTX Mid Kengät patikointiin 🙂 oon innostunut vaeltamisesta ja patikkoinnista ja multa puuttuu kunnon kengät täl hetkellä 🙂

  Tykkää

 3. Elina / Hooray for Squats

  Paljon kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille! Blogissa, Instagramissa ja Facebookissa osallistuneiden kesken arpaonni suosi Heiniä, jonka lempparituotteeksi valikoitui Ospreyn reppu. Hänelle on laitettu viestiä – oikein paljon onnea! ❤

  Tykkää

 4. Paluuviite: Paras cityreppu Addnaturesta – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s