Tee tänään ekoteko ja pelasta hävikkiruokaa!

Hävikkiruokaa Matsmartilta

Kansan kulutusjuhla eli Black Friday on täällä taas ja se näkyy entistä isompana ainakin mitä tulee sähköpostiini tulevista Black Friday mainoksista. Jos totta puhutaan, mainosten tulva saa minut hieman ahdistuneeksi ja varmaan käy niin, etten osta mustan perjantain aleista taaskaan mitään. Tosin tarvitsen talvikengät, koska en sellaisia omista ja olisi kiva tämä talvi mennä kunnon popoilla. Noh, katsotaan.

Yksi asia, jota jokainen kuitenkin tarvitsee, niin Black Fridayna kuin muinakin päivinä, on ruoka. Niinpä ajattelin tulla vinkkaamaan Matsmartin käynnissä olevasta kampanjasta. Eli jos haluat tehdä tänään ja huomenna ekotekon ja pistää rahasi johonkin järkevään, niin käyppä Matsmartin sivuilla osallistumassa Green Weeks -kampanjaan. Kamppiksen tavoitteena on pelastaa 50 000 kiloa hävikkiruokaa ennen 30.11. ja vielä on yli 10 000 kiloa jäljellä. Että hopi hopi!

Itse tein tilauksen vähän yli viikko sitten ja sain paljon hyvää ruokaa ja juomaa kotiin. En unohtanut myöskään Kerttu-kissaa ja tilasin hänelle vähän märkäruokaa. Kaikki kuvassa olevat ostokset maksoivat yhteensä vain 28,77€ ja näistä riittää aineksia mm. kasvistortilloihin, avokadopastaan, kvinoasalaattiin sekä aamiaismysliin.

Aterioiden suunnittelua - hävikkiruokaa Matsmartilta
Green Weeks -kampanja
Halpaa hävikkiruokaa Matsmartilta
Smoothiet ja juomat Matsmartilta
Vähennä hävikkiruuan määrää Matsmartilla
Tilaa hävikkiruokaa Matsmartilta

Millaisia ostoksia meinaat tehdä tänään vai meinaatko lainkaan? Mitä tuotteita tilaisit Matsmartilta?

Mukavaa perjantaita!

Elina

TSEKKAA MYÖS TÄMÄ POSTAUS:

5 TAPAA VÄHENTÄÄ RUOKAHÄVIKKIÄ

2 vastausta artikkeliin “Tee tänään ekoteko ja pelasta hävikkiruokaa!

 1. Matilda Mi

  Tämä postaus itse asiassa inspiroi minut lataamaan Resq Club -sovelluksen, mikä on ihan eri systeemi kuin postauksen aiheessa mutta samalla hyvällä asialla kuitenkin! En ole vielä ehtinyt tilata sieltä mitään, mutta vaikuttaa todella lupaavalta.

  Tykkää

  1. Elina / Hooray for Squats

   Hei ihana kuulla! Mullakin on nyt jonkun aikaa ollut Resq käytössä ❤ Täällä Turussa on vaan liian vähän ravintoloita, jotka ovat siinä mukana ja sijaitsevat pääosin keskustassa, joten valitettavasti en pääse käyttämään palvelua niin usein, kuin haluaisin.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s