Paras cityreppu Addnaturesta

Addnature-verkkokauppa-kokemuksia

*Kaupallisessa yhteistyössä: Addnature

Palasin kolme viikkoa sitten Japanista ja jäi kyllä sellainen fiilis, että sinne on pakko päästä uudestaan. Kahdessa viikossa nähtiin paljon ja saatiin aivan ihania kokemuksia, mutta Japani on niin upea maa, että nähtävää ja koettavaa riittää varmasti kuukausiksi!

Kun kävin kännykän kuvakansiota läpi, huomasin, että olin ottanut ”muutaman” kuvan miehestäni kulkemassa edelläni (hän käytännössä toimi meidän GPS:nä ja minä vain kuljin perässä). Ja koska hänellä oli joka päivä *Alchemyn päiväreppu selässä, nyt siitäkin on kuvaa vaikka ja mistä! Reppu pääsi seikkailemaan mm. Osakassa, Kiotossa ja Tokiossa.

Addnature kokemuksia verkkokaupasta
Shinjukun alue //  Tokio

Kirjoitin aikaisemmin, että pääsin testaamaan Alchemy Equipment Minimalist päiväreppua patikointiretkellä (lue postaus tästä) ja pakko sanoa, että se toimi täydellisesti myös cityreppuna. Mukana oli lähes poikkeuksetta järkkäri kameralaukussaan, vesipulloja, pitkähihaiset paidat ja snäkkiä, koska usein lähdimme palloilemaan ulos moneksi tunniksi. Välillä mieheni joutui tekemään töitä, joten mukana kulki myös läppäri, jolle löytyi repusta oma taskunsa.

Päiväreppu Addnature verkkokaupasta
Umeda Sky Building // Osaka

Vaikka sää oli aurinkoista ja lämmintä näiden kahden viikon aikana, oli kiva tietää, että niin läppäri kuin järkkärikin pysyvät repussa kuivina. Käytössä reppu oli mieheni mukaan mukava ja tuntui jopa huomaamattomalta. Toki, kun reppua kantoi selässä monta tuntia, alkoi se jossain vaiheessa tuntumaan.

Nyt kun ollaan takaisin Suomessa, saan repun toivottavasti taas omaan käyttööni. Ensi vuonna tulen kulkemaan jonkun verran junalla läppärin kanssa, joten hyvä työlaukku tulee tarpeen.

Addnature päiväreppu kokemuksia
Arashiyaman bambumetsä // Kioto

Jos tai kun kaipaat hyvää päiväreppua tai vaikkapa patikointivarusteita, niin tsekkaa *Addnaturen verkkokauppa! Sieltä saat vielä 1.12.2019 ajan normaalihintaisista tuotteista -15% alennuksen koodilla OUTDOORFRIDAY.

Hyvää 1. adventtia!

Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s