Supertreenit 2020: tunti- ja luentovalintani

SuperTreenit 2020

Yhteistyössä: Naantalin kylpylä & SuperTreenit

Jos olet aikaisemmin lukenut blogiani, tiedät varmaan, että SuperTreeneistä on muodostunut minulle jokavuotinen perinne. Tänä vuonna SuperTreenit järjestetään 28. kerran ja tapahtumapaikkana toimii vanha tuttu Naantalin Kylpylä ja Maijamäen liikuntahalli. Tapahtumapäivä on sopivasti naistenpäivänä eli sunnuntaina 8.3.2020.

SuperTreenit-päivä kokoaa yhteen treenaamisesta, hyvinvoinnista, ravinnosta ja terveydestä kiinnostuneet liikkujat, jotka pääsevät tutustumaan eri treenimuotoihin, kuuntelemaan mielenkiintoisia luentoja ja shoppailemaan messuosastolla. Osallistumalla SuperTreeneihin saa takuulla inspiraatiota omaan treenaamiseen ja samalla pääsee tukemaan lasten ja nuorten liikkumista. Tapahtuman tuotto menee nimittäin Turun Urheiluliiton lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksien lisäämiseen.

Ilmoittautuminen SuperTreeneihin aukeaa lauantaina 1.2.2020 ei reilu kuukausi ennen varsinaista treenipäivää. Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan 2 jumppaa ja 3 luentoa, joihin haluaa päästä ja paikat tunneille jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tuntitarjonta on tänäkin vuonna hyvin laaja ja mielenkiintoinen, ja oli vaikeaa valita vain muutama tunti, mutta pienen pohdinnan jälkeen päädyin valitsemaan seuraavat.

TREENIT

TOTAL BODY – Tämä tunti on koko kehon kuntosalitreeni, jossa painopiste on voiman kehittämisessä. Tunti pidetään Maijamäen punttiksella, jossa en ole vielä käynyt.

JALAT JA BERBERI TULEEN – Tämäkin tunti pidetään Maijamäen punttiksella, ja tunti keskittyy nimensä mukaisesti jalkoihin ja pakaroihin.

Aiemmista vuosista poiketen tänä vuonna tiedossa siis pelkkää kuntosalitreeniä. Tämä siksi, että ns. hikitreeniä ja tanssia tulee harrastettua muutenkin, mutta kuntasalilla käyminen on jäänyt vähemmälle.

LUENNOT

Jari Karppisen luento ”KIISTELTY VENYTTELY – POSITIIVISET VAIKUTUKSET TOTTA VAI TARUA” – Kehonhuollon eri muodot ovat minulle tuttuja – venyttelen, rullailen, joogaan ja käyn hieronnassa säännöllisen epäsäännöllisesti. Vaikka moni vannoo venyttelyn nimeen, olen usein kuullut, että oikeasti siitä ei ole mitään hyötyä (ellei ole ballerina tai jonkin sortin akrobaatti). Luvassa on tutkimustietoon pohjautuva luento, joten lähden ihan mielenkiinnolla kuuntelemaan aiheesta lisää.

Kira Tiivolan luento ”PAINONHALLINTA – VIISAAT RAVINTOVALINNAT HYVINVOINTISI TUEKSI” – Kira on tosi hyvä puhumaan ja se on yksi syy, miksi lähden kuuntelemaan tänäkin vuonna hänen luentoa. Samalla pääsen kertaamaan ravintoon liittyviä oppeja.

Eevi Teittisen luento ”LISÄÄ VOIMAVAROJA JA JAKSAMISTA!” – Luentokuvauksessa lukee, että tunti tarjoaa konkreettisia työkaluja arjessa jaksamiseen ja luennolla pääsee oivaltamaan omaan hyvinvointiin liittyviä juttuja. Innolla odotan, mitä luento oikein pitää sisällään!

SuperTreenit 2020

Tänä vuonna pyrin pitämään aikataulun melko väljänä, jotta jää aikaa eväiden syömiseen, rauhalliseen siirtymiseen tilasta toiseen ja ehkä jopa tuttujen kanssa juttelemiseen. Uskon, että päivästä tulee oikein kiva ja lupaan totta kai jakaa päivän fiiliksiä myöhemmin täällä blogissa.

Ilmoittautuminen aukeaa siis lauantaina 1.2.2020 ja ohjelmaan pääset tutustumaan tästä: SUPERTREENIT OHJELMA.

Toivottavasti nähdään SuperTreeneissä!

Elina


3 vastausta artikkeliin “Supertreenit 2020: tunti- ja luentovalintani

  1. Bea

    Kiitos luentovinkeistä! Itsellä alkoi tammikuussa terveellinen elämä ja ahmin nyt aiheeseen liittyvää asiaa. Ihanaa kun kodin lähelle tuli uusi kuntosali niin voi treenata helpommin. Pitääpä tutustua tohon Total body treeniin.

    Tykkää

  2. Paluuviite: Rennosti 2020 SuperTreeneissä – Hooray for Squats

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s