Treenipäiväkirja – tammikuu 2020

Treenipäiväkirja 2020 - crossfit, F45 Training, kävely, jooga

*Sisältää mainoslinkkejä

Viime vuonna minulla oli tapana suunnitella omat treenit viikkoja eteenpäin, mutta tämän vuoden aloitin ilman mitään suunnitelmaa. En myöskään tehnyt minkäänlaisia treeniin liittyviä tavoitteita vuodelle 2020, vaan päätin treenata fiiliksen mukaan, ainakin toistaiseksi.

Vaikka minulla ei mitään varsinaista treenirunkoa nyt olekaan, niin yritän silti järjestää viikoittain aikaa kevyelle aerobiselle, kuten kävelylle ja tehdä vähintään yhden raskaan treenin viikossa. Tältä näyttää 2020 tammikuun treenipäiväkirjani viiden viikon ajalta!

Viikko 1:

 • MA: Hot Yin Yoga 90 min // hieronta 💙
 • TI: Lepo
 • KE: BodyCombat 60 min 💪🏻
 • TO: Lepo
 • PE: Lepo // opiskelua
 • LA: F45 Training cardio+lihaskuntotreeni: Hollywood 60 min 💪🏻
 • SU: Kävely 40 min // kodin siivous

Viikko 2

 • MA: Kävely 40 min // äidin luona
 • TI: Lepo
 • KE: Crossfit 60 min 💪🏻
 • TO: F45 Training lihaskuntotreeni 45 min 💪🏻
 • PE: Lepo // opiskelua
 • LA: F45 Training cardio+lihaskuntotreeni: Hollywood 60 min 💪🏻
 • SU: BodyCombat 60 min 💪🏻 // Twerk-tanssitunti 55 min

Viikko 3

 • MA: Kävely 60 min
 • TI: Crossfit 60 min 💪🏻
 • KE: Lepo
 • TO: Lepo // koulutuspäivä
 • PE: Lepo // opiskelua
 • LA: Lepo
 • SU: Hot Yin Yoga 90 min 💙

Viikko 4

 • MA: Lepo
 • TI: Lepo
 • KE: Crossfit 60 min 💪🏻
 • TO: Kävely 60 min // F45 lihaskuntotreeni 45 min 💪🏻
 • PE: Kävely 60 min // opiskelua
 • LA: F45 Training cardio+lihaskuntotreeni: Hollywood 60 min 💪🏻
 • SU: F45 lihaskuntotreeni 45 min 💪🏻

Viikko 5

 • MA: Crossfit 60 min 💪🏻
 • TI: Lepo
 • KE: Lepo // kodin siivous // äidin luona
 • TO: Lepo
 • PE: Crossfit 60 min 💪🏻
 • LA: F45 Training cardio+lihaskuntotreeni: Hollywood 60 min 💪🏻
 • SU: Lepo
Treenipäiväkirja 2020 - crossfit, F45 Training, kävely, jooga

BARA SPORTSWEAR T-PAITA  (KOKO L) *TÄÄLTÄ
BARA SPORTSWEAR TREENITRIKOOT (KOKO M) *TÄÄLTÄ
(Mun alekoodilla squats15 saat *Bara Sportswear normaalihintaisista tuotteista 15% pois!)

Yhteenveto

Tammikuu oli treenin puolesta kivan monipuolinen! Crossfittiä tuli harrastettua keskimäärin kerran viikossa, minkä lisäksi tuli käytyä F45 Training -tunneilla, tanssimassa ja ryhmäliikuntatunneilla. Yhden viikon treenimäärät pyörivät siinä 2-4 kerrassa. Kävelyllä olisi voinut käydä useamminkin ja tähän aion panostaa ensi kuussa.

Kovien treenien vastapainoksi kalenteriin mahtui myös sopivasti lepoa ja kuukauden puolessavälissä tuli pidettyä yksi kokonainen lepoviikko. Lisäksi tuli käytyä muutaman kerran joogassa. Lepopäivät tulivat todella tarpeeseen, koska vuoden alussa aloitin opiskelut Rastor-instituutissa ja samoihin aikoihin äitini masennus paheni, mikä tietenkin kulutti myös minun voimavaroja entisestään. Liikunta auttaa kyllä tosi hyvin näissä haasteissa ja toimii itselleni henkireikänä, kun kaikki tuntuu kaatuvan päälle. Tiedostan kyllä, että kun arki on kuluttavaa, treenin suhteen olisi hyvä ottaa iisimmin.

Helmikuusta on treenin suhteen tulossa aika samanlainen, eli 2-4 treeniä viikkoon, sekä kävelyt ja joogat päälle. Tiedossa myös viikonloppu äidin kanssa sekä toinen koulutuspäivä, joten silloin aion ottaa rennosti ja levätä mahdollisimman paljon. Maanantaina alkoi muuten 8 viikon F45 Training Challenge, jonka aikana tulen kiinnittämään parempaa huomiota siihen, miten syön. Uskon, että se tulee tukemaan jaksamistani ja tuo lisää energiaa arkeen. 😊

Energistä keskiviikkoa sulle!

❤️

Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s