Vegaaninen ja biohajoava kangasnaamio Laveralta

Kirkastava kangasnaamio Laveralta

*Laveran naamiot saatu pr-näytteenä / Sisältää mainoslinkkejä

Kuten kirjoitin aiemmin luonnonkosmetiikkaa koskevassa blogipostauksessani (lue tästä), olen ollut yhä kiinnostuneempi siitä, millaisia vaikutuksia käyttämälläni kosmetiikalla on ympäristöön. Kun sain testiin Laveran uusia kangasnaamioita, yllätyin positiivisesti, että luonnonmukaisten ainesosien lisäksi naamion materiaali on biohajoavaa.

Hintaa yhdelle naamiolle tulee ostopaikasta riippuen 6-8 €, mikä voi vaikuttaa kalliilta, jos vertaa muihin muutamien eurojen kertakäyttöisiin kangasnaamioihin. Laveran naamiot ovat kuitenkin 100% biohajoavaa lyosellikuitua, eivätkä siis päädy sekajätteeseen tavallisten kangasnaamioiden tavoin. Ja onhan niitä kalliimpiakin kangasnaamioita markkinoilla.

Vegaaninen ja biohajoava kangasnaamio - Lavera Illuminating Sheet Mask

Tällä kertaa testiin pääsi Laveran kiinteyttävä Firming Sheet Mask. Käyttökokemukset tästä naamiosta ovat pääosin positiiviset. Tuotteen muovipakkauksen (jonka voi kierrättää muovijätteenä) sai helposti auki, eikä sinne jäänyt kauhesti ylimääräistä seerumia. Itse kangasnaamio oli muiden lajitovereiden tapaan märkä, limainen ja hieman hankala saada auki. Tuoksu oli kuitenkin miellyttävä, kuten Laveran tuotteissa muutenkin. Kasvoille naamio asettui lopulta ihan hyvin, vaikkakin naamio tuntui olevan omille kasvoilleni hitusen liian iso. Silmäaukkojen isosta koosta plussaa, koska olen usein törmännyt naamioihin, joissa aukot ovat aivan liian pieniä ja asettuvat aivan vääriin kohtiin. Tämä naamio sopisi mielestäni hyvin myös miehelle, ainakin kokonsa puolesta.

Naamion laitoin puhdistetuille kasvoille noin vartiksi, jonka jälkeen iholle jäi tahmea kerros seerumia. Hieroin sitä vielä kasvoille ja kaulalleni ja loppupäivän ajan iho sai hengittää ilman meikkiä.

Vegaaninen ja biohajoava kangasnaamio
Laveran biohajoava kangasnaamio
Vegaaninen kangasnaamio Laveralta
Laveran sheet mask kokemuksia
Illuminating Sheet Mask Lavera

Uskon, että kiinteyttävä Firming Sheet Mask pääsee käyttöön toisenkin kerran. Ihoni tuntui naamion jälkeen tosi hyvältä, pehmeältä ja kimmoisalta. Aiemmin talvella kokeiluun pääsi Laveran syväkosteuttava *Hydrating Sheet Mask -kangasnaamio, josta tykkäsin myös tosi paljon. Kirkastava Illuminating Sheet Mask -naamio on vielä testaamatta, mutta uskon, että tulen tykkäämään siitäkin.

Oletko sinä kangasnaamioiden ystävä? Seuraavan kerran, kun haluat hemmotella ihoasi, pidä mielessä myös hemmotteluhetken ympäristövaikutus. Eli mikäli mahdollista, korvaa tavallinen kangasnaamio biohajoavalla. Mielestäni Laveran sheet maskit ovat laadukkaita ja jopa parempia, kuin muut kokeilemani naamiot. Eli iso peukku siis näille!

Lavera Sheet Mask kangasnaamio koko

Oletko kokeillut Laveran vegaanisia ja biohajoavia naamioita? Mitä mieltä olit? Vinkkaa ihmeessä omat suosikkisi kommentteihin! 🙂

Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s