Turun seudun parhaat ulkotreenimestat – Piikkiön kuntoportaat

Piikkiön kuntoportaat

Etsitkö Turun seudulta sopivaa paikkaa ulkotreenille? Ei hätää, nimittäin parhaiden ulkotreenipaikkojen esittely blogissani jatkuu ja tällä kertaa vuorossa Piikkiön kuntoportaat. Postauksen lopusta löydät myös treenivinkin, eli 5 tehokasta liikettä porrastreeniin. Käyhän kurkkaamassa ja nappaa talteen!

Piikkiön kuntoportaat

Piikkiön portaat sijaitsevat siis Piikkiössä, osoitteessa Lystiläntie 21. Turun keskustasta matkaa kertyy parisenkymmentä kilometriä, joten portaista on kieltämättä enemmän iloa vähän lähempänä asuville.

Piikkiön kuntoportaille pääsee kätevästi autolla. Auton saa jätettyä parkkipaikalle, joka sijaitsee vähän ennen kuin Lystiläntie lähtee kaartumaan vasemmalle. Karttaan on merkitty vihreällä metsäpolku, jota seuraamalla Piikkiön portaat löytyvät helposti. Metsäpolkua kiertämällä voi ottaa vähän alkulämppää ja samalla voi testata, miten leuanvedot sujuvat matkan varrella sijaitsevalla DIY-henkisellä ulkokuntosalilla!

Piikkiön kuntoportaat
Näin pääset perille

Kun kävin testaamassa Piikkiön kuntoportaita ensimmäistä kertaa, pääsin treenaamaan aika vapaasti, koska paikalla ei ollut muita. Portaat olivat kuitenkin sen verran leveät, että vaikka siellä olisikin ollut porukkaa, olisi portaissa mahtunut liikkumaan ylös ja alas samanaikaisesti. Valaistut portaat ovat melko uudet ja hyvin hoidetut ja treenaamaan pääsee turvallisesti. Talvikunnossapitoa näissä ei kuitenkaan ole.

Sain blogin kautta viestin, jossa pyydettiin jakamaan myös portaiden askelmamäärät. Piikkiön kuntoportaissa on yhteensä 80 askelmaa. Päivitin tiedon myös Vaarniemen portaista kertovaan postaukseen ja yritän pitää tuon mielessä jatkossakin. Kiitos tästä vinkistä! 🙂

5 tehokasta liikettä porrastreeniin:

  • porrasjuoksu ylös ja alas
  • bulgarialainen askelkyykky
  • kyykkyhyppy joka toiselle askelmalle
  • tavalliset punnerrukset
  • yhden jalan punnerrukset

Aikaisemmat postaukset porrastreenipaikoista löydät tästä:

TURUN SEUDUN PARHAAT ULKOTREENIMESTAT – VAARNIEMEN PORTAAT

TURUN SEUDUN PARHAAT ULKOTREENIMESTAT – KUUVUOREN PORTAAT

Mikä on sun lemppari ulkotreenipaikka Turun seudulla?

Tehokasta porrastelua!

Elina

Kengät: Hoka One One // Housut: Bara Sportswear // Takki: Nike

SEURAA MINUA SOMESSA:

Instagram: @hoorayforsquats

Facebook: Hooray for squats -blogi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s