Turun parhaat ulkotreenit – Outdoor Gym Turku

Ulkotreenit Outdoor Gym Turku ulkokuntosalilla

*Postaus toteutettu yhteistyössä Outdoor Gym Turku kanssa.

Et sää mittää reenaa tulis? Kutsuva ja varsinkin turkulaisia puhutteleva kysymys on kesällä 2020 avatun Outdoor Gym Turun iskulause. No kylhä mää tulisi, koska vihdoinkin Turkuun on avattu ensimmäinen kunnon ulkokuntosali!

OGT Turku sijaitsee Parkin kentällä eli vain lyhyen kävelymatkan päässä Turun ydinkeskustasta. Salin perustivat kaksi liikunta-alan ammattilaista, nuoret saliyrittäjät Santeri Krannila ja Toni Vilander. Rakkaus valmentamiseen on selvästi aistittavissa ja molempien valmennustyyli on helposti lähestyttävä, hauska ja kannustava.

Ulkokuntosali kontti Outdoor Gym Turku

325m2 harjoitusalue tarjoaa loistavat puitteet omatoimitreenille kuten missä tahansa kuntosalilla, mutta tarjolla on myös toiminnallisia Crosstraining-ryhmätreenejä.

Itse olen käynyt pelkästään ryhmätreeneissä, koska en yleensä saa omatoimitreeneissä itsestäni niin paljon irti. Lisäksi, ryhmätreenit ovat mielestäni olleet hyvin suunniteltuja ja kivalla tavalla haastavia. Tunneilla käytetään niin välineitä kuin omaa kehonpainoa. Oman suosikkiliikkeet ovat olleet mm. battle rope -köydet, tempaus käsipainoilla, tire flip ja hyppynaru.

Ulkokuntosalille voi tulla treenaamaan matalalla kynnyksellä ja edullisesti, nimittäin omatoimiharjoittelu kustantaa vain 4,50€/kerta ja ohjattu ryhmätreeni vain 8€/kerta. Riittää, että varaa paikan OGT:n nettisivuilta ja maksaa heti tai vasta paikan päällä. Saatavilla on myös muita palveluita, kuten PT-treenejä ja kehonkoostumusmittauksia.

Säät ovat suosineet ulkona treenaajia koko kesän ja toivottavasti lämpimät ja vähäsateiset ilmat hellivät syksylläkin. Ohjatut tunnit jatkuvat ainakin syyskuun loppuun, eli jos et ole ehtinyt niihin tutustumaan, niin vielä ehtii!

Turku ulkotreenit

Löytyykö muita ulkotreeneistä innostuneita? Mikä on paras treenimuoto kesäisin?

Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s