Treenipäiväkirja – elokuu 2020

*Sisältää mainoslinkkejä

Kesä 2020 oli siinä! Kevyen rusketuksen lisäksi se jätti jälkeensä ihan mielettömän treenimotivaation. Vaikka kevät sekoitti pakan ihan totaalisesti, kun ensin treenit siirtyivät kotiin ja sitten Turun F45 Training -studio sulki ovensa (damn you corona), oma jaksaminen ja palautuminen ovat olleet kuitenkin hyvällä tasolla.

Kesällä tavoitteena on ollut säännöllinen ja järkevä treenaaminen, lepoa unohtamatta. Koronakevään jälkeen jatkoin Elixialla ja otin tavoitteeksi käydä vähintään kerran viikossa voimatreeneissä, kerran viikossa syketreeneissä, sekä sisällyttää viikkoon kehonhuoltoa.

Kävin jonkun verran toiminnallisissa ulkotreeneissä, mm. Outdoor Gym Turku -ulkokuntosalilla. Tuli myös kokeiltua laitepilatesta, kun otin 5 kerran paketin PilateSM-studiolle. Elokuun alussa aloitin 6 kk valmennuksen ValmennusStudiolla, eli 2 kertaa kuussa treenaan PT:n kanssa. Kuulostaa ehkä hieman sillisalaatilta, mutta tuo kombo on ollut yllättävän toimiva minulle.

Tässä siis 4 viikon treenit (3.8.2020-30.8.2020) pähkinänkuoressa:

Viikko 32 (lomaviikko)

 • MA: Lepo
 • TI: Laitepilates 60 min + kävely 80 min
 • KE: PT-treenit 60 min
 • TO: Lepo
 • PE: Lepo
 • LA: Lepo
 • SU: BodyCombat 60 min

Viikko 33 (lomaviikko)

 • MA: Crosstraining 60 min (OGT)
 • TI: Crosstraining 60 min (Elixia)
 • KE: Lepo
 • TO: Prformance Strength (pääliike: kyykky) 50 min
 • PE: Laitepilates 60 min
 • LA: Lepo, hieronta
 • SU: Lepo

Viikko 34

 • MA: Crosstraining 60 min (OGT)
 • TI: Lepo, Yin-jooga, kylmäallas, höyrysauna
 • KE: Toiminnallinen ulkotreeni 60 min
 • TO: Prformance Strength (pääliike: kyykky) 50 min
 • PE: PT-treenit 60 min
 • LA: Lepo
 • SU: Lepo

Viikko 35

 • MA: Cardio Club pyörällä 30 min + vatsatreeni 30 min
 • TI: Lepo, Yin-jooga
 • KE: Lepo
 • TO: Prformance Strength (pääliike: kyykky) 50 min
 • PE: Pyöräilyä 30 min, hieronta
 • LA: Lepo
 • SU: BodyCombat 60 min

(Mun alekoodilla squats15 saat *Bara Sportswear normaalihintaisista tuotteista 15% pois!)

Mitä seuraavaksi?

Tulevina kuukausina tulen treenaamaan enemmän salilla. Innostuin kuntosalitreenistä alkuvuodesta mutta siihen tuli stoppi jo maaliskuussa, kun useimmat salit laitettiin kiinni. Nyt syyskuussa päätin antaa salitreenille uuden mahdollisuuden ja aloitin X-Woman by Krista Seuna verkkovalmennuksen, joka kestää 6 viikkoa. Tarkoituksena on treenata itselle X-mallinen kroppa, eli pakaroita ja olkapäitä pyöreämmäksi, jolloin syntyy illuusio kapeammasta keskivartalosta. Samalla tulee kiinnitettyä enemmän huomiota syömiseen. Pitäisi myös käydä enemmän kävelemässä, mikä meinasi nyt elokuussa jäädä kokonaan.

Energistä syksyn alkua sulle!

❤️

Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s