Turun parhaat ulkotreenit – BOXI TURKU

Toukokuussa 2021 Turun Telakkarantaan avattiin uusi ulkokuntosali BOXI TURKU! Puitteiltaan ja miljööltään ulkosalia ei oikein voi verrata mihinkään toiseen paikkaan Suomessa, joten avaan tässä postauksessa hieman, mistä on kyse. Itsehän olen kesän aikana pyörinyt BOXILLA niin ohjaus-, aspa- kuin somehommissa, omia treenejä unohtamatta!

HUOM! Skrollaamalla postauksen loppuun löydät tämän hetken kamppiksen BOXILLE!

Monipuolinen ulkokuntosali Turussa

Kun ensimmäisen kerran astuu BOXILLE, yllättyy alueen koosta. Treenialueella on kolme eri Cargofitin konttia: treenikontti, välinekontti ja asiakaspalvelukontti. Alueella on myös WC ja vesipiste.

Pääkontissa eli treenikontissa on monipuolisesti välineitä: leuanvetotangot, dippitangot, trx-nauhat, käsipainot, kahvakuulat, wall ball -pallot, ab mat -vatsalihastyynyt, treenimatot, Eleikon levypainot ja levytangot. Räkkejä löytyy pääkontin kaikilta sivuilla, eikä niille pääsyä tarvitse jonottaa. Saa myös tehtyä ihan kunnon kyykky-, penkki- ja mavetreenin – painoja kyllä riittää.

Välinekontissa on mm. assault bike-, soutu- ja ski erg -laitteet, ja ne saa rullattua omalle treenispotille halutessaan. Mun ehdoton lemppari on ski erg, jolla tuli viimeksi treenattua, kun kävin vielä crossfitissä.

Lisäksi käytettävissä on isoja autonrenkaita, lekoja ja köysiä. Treenikonttiin saa myös toivoa välineitä, jos ei jotain vielä löydy.

Upea miljöö Turun Telakkarannassa

Upeat Aurajoki-maisemat ja näkymät Turun Linnalle sekä Suomen Joutsenelle ovat kesäkaudella kiva lisä treeneihin. Joelta ja mereltä puhalteleva tuuli virkistää varsinkin kuumana kesäpäivänä. Treenaaminen jokirannassa tuntuu kieltämättä paremmalta kuin kaupungissa, jossa asfaltti ja betoni hehkuvat lämpöä hellepäivinä.

Nyt syksyllä treenisäät ovat olleet vaihtelevia mutta mielestäni tämänhetkinen +10-+15 aste on ihan paras lämpötila ulkotreenille – happirikas, virkistävä ja ennen kaikkea tarpeeksi viileä.

Asenne ja meininki BOXILLA

BOXILLA treenaamista ei oteta turhan tosissaan, vaan kannustetaan rentoon meininkiin ja pitämään hauskaa. BOXIN slogan kuuluukin NO SHOW OFFS, JUST SHOW UPS – eli tärkeintä on saapua paikalle, oli lähtötilanne tai tavoite mikä tahansa. BOXILLA ei diivailla eikä varsinkaan vertailla itseä muihin.

Minusta on siistiä ja samalla herttaista, että BOXIN asiakkaista käytetään termiä boxiperhe. Uskon, että juurikin sellaista yhteenkuuluvuuden tunnetta ihmiset ovat olleet vailla ja kaivanneet k*oronavuoden aikana. Ihanaa tuntea olonsa tervetulleeksi ja osaksi isoa treeniperhettä!

Treeniä yksin, ryhmässä tai perheenä

BOXILLA on salitreenin lisäksi mahdollista harjoitella pienryhmässä tai vaikka oman perheen kanssa. Koko kauden ajan ulkosalilla on järjestetty TREENIBOXI-pienryhmätreenejä, jotka jatkuvat vielä syyskuun loppuun. Pienryhmätreeneihin ovat tervetulleita kaikki kunnosta ja tavoitteista riippumatta, sillä ohjaajat huomioivat osallistujat yksilöinä ja opastavat sekä auttavat ihan kaikkia ryhmäläisiä.

Lisäksi BOXIN ohjelmaan lisättiin PERHEBOXI-treenejä, joihin perheellisten on mahdollista tulla oman lapsen kanssa. Ihanaa, että BOXILLA myös lapset ja niiden vanhemmat on huomioitu.

Pienryhmätreenit järjestetään ma-to iltaisin, sekä la-aamupäivisin.

BOXI CREW eli kuka salia pyörittää

BOXIN sydän ja voimat ovat Venla Salmi ja Juuso Toivonen! Lisäksi BOXIN tiimiin kuuluu timanttinen joukko pienryhmäohjaajia ja asiakaspalvelijoita. Treenikontin luojat sen sijaan ovat Cargofitin Petri Huuhka ja Perttu Huuhka. Cargofit-liikuntakontti on siis kotimainen innovaatio, johon luottaa mm. Suomen Puolustusvoimat.

BOXI TURKU sijainti

BOXI Turku sijaitsee osoitteessa Eerik Pommerilaisen Ranta, 20810 Turku, eli lyhyen matkan päässä Föriltä ja ravintola Crane 22:lta. Paikalle löytää myös syöttämällä Google Mapsiin koordinaatit: 60.435489, 22.238225. Autolla pääsee perille mm. Unioninkadun tunnelista tai Itäiseltä Rantakadulta, josta löytyy parkkipaikkoja.

BOXI TURKU Aukioloajat

Tällä hetkellä BOXI on auki arkisin klo 15-20, la-su klo 10-15.

LOPPUKAUDEN KAMPANJA

Kuten tuossa aiemmin lupasin, pääset nappaamaan täältä BOXIN loppukauden kampanjaedun:

Ti 14.9. alkaen pääset treenaamaan BOXILLE 5€ kertamaksulla. ETU on voimassa kaksi viikkoa eli 30.9.2021 asti.

Eli vielä ehtii nauttia ulkotreeneistä Turun upeimmalla ulkokuntosalilla – TSEMPPIÄ TREENEIHIN!

Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s