Elina

HFS_collage_2

Nimeni on Elina, olen 34-vuotias sisällöntuottaja ja Copywriter, jolla on jo melko pitkä työhistoria markkinoinnissa. Aloitin Hooray For Squats -blogin kirjoittamisen vuonna 2017, jotta pääsen jakamaan omia kokemuksiani treenaamisesta, syömisestä, hyvinvoinnista, elämästä ja kaikesta itselleni tärkeästä.

Alkuvuodesta 2022 päätin jättää toimistotyöläisen elämän taakseni ja kokeilla siipiäni yrittäjänä. Tällä hetkellä suunnittelen tulevaa yritystoimintaani ja samalla yritän päästä elämäni kuntoon. Eli joka päivä yritän tehdä itselleni rakkaita asioita sekä oppia tai kokeilla jotakin uutta. Ystävät, hyvä ruoka, kirjoittaminen, Netflix, tarpeeksi pitkät yöunet, rentoutuminen ja tietenkin treeni ovat asioita, joita yritän mahduttaa jokaiseen viikkooni. Vietän mielelläni paljon aikaa mieheni kanssa, teen banaanipannareita sunnuntaisin, järjestän teemajuhlia aina kun mahdollista ja seuraan jännityksellä, miten viherkasvini pysyvät elossa.

Olen aina tykännyt liikkua, vaikka suhteeni liikuntaan ei ole aina ollut ongelmaton. Olen kiinnostunut treenaamisen eri muodoista ja aina avoin kokeilemaan uutta, vaikka hirvittäisi. Saan voimaa hyvästä musiikista ja treeniseurasta. Ja voi sitä riemun määrää, kun vuorossa on jalkapäivä!

Viime vuosina olen harrastanut mm. CrossFitia, tanssia, juoksua, joogaa, kuntosalitreeniä ja toiminnallista harjoittelua. Ennen tykkkäsin superaikaisista aamutreeneistä, koska silloin pääsin haastamaan itseäni niin fyysisesti kuin henkisestikin. Viime aikoina olen kuitenkin kuunnellut kroppaa ja mieltä vähän enemmän ja treenannut juuri silloin, kun siltä tuntuu.

Jos olet juuri eksynyt blogiini – lämpimästi tervetuloa. Laita ihmeessä blogi seurantaan, pistä viestiä, kysymyksiä, toivomuksia, kommentoi, aloita keskustelu – odotan innolla kuulevani susta! Iloisia lukuhetkiä!

Elina


SEURAA MINUA SOMESSA:

Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Blogit.fi