Elina

HFS_collage_2

Nimeni on Elina, olen 33-vuotias markkinointiassistentti ja aloitin Hooray For Squats -blogin kirjoittamisen, jotta pääsen jakamaan omia kokemuksiani treenaamisesta, syömisestä, hyvinvoinnista, elämästä ja kaikesta itselleni tärkeästä.

Toimistotyöläisenä minulla on rajoitetusti vapaa-aikaa, mutta joka päivä yritän tehdä itselleni rakkaita asioita tai kokeilla jotakin uutta. Ystävät, hyvä ruoka, kirjoittaminen, Netflix, tarpeeksi pitkät yöunet, rentoutuminen ja tietenkin treeni ovat asioita, joita yritän mahduttaa jokaiseen viikkooni. Vietän mielelläni paljon aikaa mieheni kanssa, matkustan, teen banaanipannareita sunnuntaisin, järjestän teemajuhlia aina kun mahdollista ja seuraan jännityksellä, miten viherkasvini pysyvät elossa.

Olen aina tykännyt liikkua, vaikka suhteeni liikuntaan ei ole aina ollut ongelmaton. Olen kiinnostunut treenaamisen eri muodoista ja aina avoin kokeilemaan uutta, vaikka hirvittäisi. Saan voimaa hyvästä musiikista ja treeniseurasta. Ja voi sitä riemun määrää, kun vuorossa on jalkapäivä!

Viime vuosina olen harrastanut mm. CrossFitia, Twerkia, juoksua, joogaa, kuntosalitreeniä, toiminnallista harjoittelua TFW:llä ja F45 Training Turku -salilla. Tykkään superaikaisista aamutreeneistä, koska silloin pääsen haastamaan itseäni niin fyysisesti kuin henkisestikin. Joskus ihmettelen itsekin, miten minusta tuli tällainen aamuvirkku.

Jos olet juuri eksynyt blogiini – lämpimästi tervetuloa. Laita ihmeessä blogi seurantaan, pistä viestiä, kysymyksiä, toivomuksia, kommentoi, aloita keskustelu – odotan innolla kuulevani susta! Iloisia lukuhetkiä!

Elina


SEURAA MINUA SOMESSA:

Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Blogit.fi