Lukijan edut

Aivan mahtavaa, että olet löytänyt blogiini ja sinua varten luodulle sivulle. Olen koonnut tänne blogin yhteistyökumppaneiden tarjouksia ja etuja, sekä alekoodeja, joista terveydestä ja hyvinvoinnin eri osa-alueista kiinnostunut lukija voisi hyötyä. Nämä linkit ja edut ovat kätevästi yhdessä paikassa, jotta pääset nopeasti silmäilemään, löydätkö niistä tarvitsemasi.

Osa näistä linkeistä on affiliate-linkkejä eli kumppanuuslinkkejä, mikä tarkoittaa sitä, että ostamalla tuotteita ja palveluja niiden kautta, minulle kertyy mainostuloja. Yleensä se on vain muutama hassu euro, jolla voin kuitenkin ostaa vaikkapa jäätelön ja nauttia siitä bloggaamisen lomassa

PUHTI

KOODI: hoorayforsquats10 // 10% alennus Puhdin testipaketeista (koodi päivitetty vuodelle 2022).

”Puhti on palvelu, jonka avulla voit selvittää miten oma elimistösi voi. Tekemällä Puhti-testit saat selkeän ja kattavan raportin, joka kertoo sinulle miten kehosi voi, ja miten voit jaksaa paremmin arjessa. Perustestin lisäksi on saatavilla muitakin paketteja, jotka on suunniteltu erityisesti aktiivisille liikkujille, kasvissyöjille, raskautta suunnitteleville ja yli 50-vuotiaille.”

FITNESSTUKKU – Get Fit, Stay Fit!

Yli 49 euron tilaukset rahtivapaasti

Fitnesstukku.fi on Pohjoismaiden johtava ja suurin lisäravinteiden, urheiluvaatteiden ja treenivarusteiden verkkokauppa. Verkkokaupassa on yli 15 000 tuhatta tuotetta!

NEXTORY

Kokeile Nextorya 14 päivää ilmaiseksi!*

Ilmaisen kokeilujakson jälkeen voit jatkaa halutessasi tilausta (alk. 9,99 €/kk). Tarjouksessa ei ole sitoutumisaikaa, ja voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat.

*Tarjous koskee ainoastaan Nextoryn uusia asiakkaita.

OFFERILLA

Säästä alueesi palveluista jopa -90%

Offerilla tarjoaa sinulle päivittäin vaihtuvia huipputarjouksia Helsingin, Turun ja Tampereen alueen parhaista palveluista. Sivustolta löydät huipputarjouksia, joiden joukosta voit poimia ostoskoriisi esimerkiksi kaksi maukasta ravintola-ateriaa yhden hinnalla, rentouttavan hetken alueesi kosmetologilla -70% alennuksella tai kampaajalla käynnin muutamalla kympillä.

Lunasta tarjoukset tästä:

SLURP

KOODI: Enjoycoffee19 // 30 % alennusta ensimmäisestä toimituksesta*.

”Slurp tarjoaa yhteistyössä kahvinpaahtajien ja teetuottajien kanssa herkullisia ja kestävästi tuotettuja kahvi- ja tee-elämyksiä. Tilaa kestävästi tuotetut kahvit alehintaan tästä!

*ainoastaan tilauksille, joissa on aloitusmaksu

Näiden lisäksi yhteistyöpostauksia, tarjouksia ja alekoodeja löydät aika ajoin Instagramistani!

Elina