Lukijan edut

Aivan mahtavaa, että olet löytänyt blogiini ja sinua varten luodulle sivulle. Olen koonnut tänne blogin yhteistyökumppaneiden tarjouksia ja etuja, sekä alekoodeja, joista terveydestä ja hyvinvoinnin eri osa-alueista kiinnostunut lukija voisi hyötyä. Nämä linkit ja edut ovat kätevästi yhdessä paikassa, jotta pääset nopeasti silmäilemään, löydätkö niistä tarvitsemasi.

Osa näistä linkeistä on affiliate-linkkejä eli kumppanuuslinkkejä, mikä tarkoittaa sitä, että ostamalla tuotteita ja palveluja niiden kautta, minulle kertyy mainostuloja. Yleensä se on vain muutama hassu euro, jolla voin kuitenkin ostaa vaikkapa jäätelön ja nauttia siitä bloggaamisen lomassa.

SOLGAR / RUOHONJUURI

KOODI: HOORAY // -15 % alennus kaikista Solgarin normaalihintaisista tuotteista.

Solgar valmistaa huippulaatuisia, innovatiivisia ja tieteeseen perustuvia ravintolisiä. Useimmat Solgarin valmisteista ovat gluteenittomia! Koodi on voimassa 31.5.2020 asti ja käytettävissä Ruohonjuuren verkkokaupassa.

PUHTI

KOODI: hoorayforsquats10 // 10% alennus Puhdin testipaketeista.

”Puhti on palvelu, jonka avulla voit selvittää miten oma elimistösi voi. Tekemällä Puhti-testit saat selkeän ja kattavan raportin, joka kertoo sinulle miten kehosi voi, ja miten voit jaksaa paremmin arjessa. Perustestin lisäksi on saatavilla muitakin paketteja, jotka on suunniteltu erityisesti aktiivisille liikkujille, kasvissyöjille, raskautta suunnitteleville ja yli 50-vuotiaille.”

SLURP

KOODI: Enjoycoffee19 // 30 % alennusta ensimmäisestä toimituksesta.

”Slurp tarjoaa yhteistyössä kahvinpaahtajien ja teetuottajien kanssa herkullisia ja kestävästi tuotettuja kahvi- ja tee-elämyksiä. Tilaa kestävästi tuotetut kahvit alehintaan tästä!

INVISALIGN-OIKOMISHOITO

KOODI: Elina2019 // 100€ alennus oikomishoidosta.

Blogini lukijana saat 100€ edun hammaslääkäri Henna Hartikaisen tekemiin oikomishoitoihin. Alennuksen saa, jos tulee ilmaiseen 30 min mittaiseen hoidon konsultaatioon ja mainitsee koodin ”Elina2019”. Hennan toimipiste sijaitsee Tampereella, Sumeliuksenkadulla (tutustu kotisivuihin tästä), joten alekoodista on iloa erityisesti tamperelaisille!

Koodi on voimassa 29.2.2020 asti. Konsultaatio on ilmainen eikä sido mihinkään ja sen voi varata omaoralista.

YOGA NORDIC

YOGA NORDIC tutustumistarjoukset ensikertalaisille sekä 10 krt kortti (alk. 25,00€).

”Yoga Nordic tarjoaa liikunnallisia elämyksiä ja oivalluksia lämmössä ja valossa kylpien. Jooga sopii kenelle tahansa ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta, mitä kankeampi olet aloittaessasi, sen suurempi elämys ja itsensävoittamisen riemu kun huomaat pientäkin edistystä omassa kehossasi tai mielessäsi. Tule rohkeasti kokeilemaan, kaikki tuntimme soveltuvat myös aloittelijoille, ja opettajamme rakastavat uusien joogien opastamista!”

MAIKKI MARJANIEMEN VALMENNUKSET

Maikki Marjaniemen Peppupaja-valmennus 79 €

”Peppupajassa ei keskitytä pelkästään treeniin ja ruokaan, vaan kropan lisäksi muokataan niitä ajattelutapoja, jotka loppujen lopuksi määräävät sen, mitä me tehdään, millä tavalla ja miksi. Pureudutaan syvällisemmin omaan kehonkuvaan ja itsetuntoon, etsitään tapoja vähentää kiirettä ja stressiä, pohditaan unen ja palautumisen merkitystä tulosten saavuttamisessa ja niin edelleen.”

Maikki Marjaniemen 30 päivän vegaaniruokasuunnitelma 47 €

”30 päivän ruokakurssi on oikein toimiva kokonaisuus, joka auttoi minua suhtautumaan syömiseen hieman rennommin. Ei turhaa kikkailua vaan hyviä, edullisia raaka-aineita ja helppoja reseptejä, joilla pysyi nälkä pois.”

Elinan seuraajien kampanjasivu – hyödynnä kampanjahinta

Näiden lisäksi yhteistyöpostauksia, tarjouksia ja alekoodeja löydät aika ajoin Instagramistani!

Elina